Gehaktballetjes met gebakken uitjes uit de oven - Verstegen
  • Space
Space

Gehaktballetjes met gebakken uitjes uit de oven

Een lekkere snack van traditionele gehaktballetjes uit de oven. Extra lekker door het laagje van gebakken uitjes.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Oventijd: 10 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Bijgerecht Snacks

Bereidingswijze


  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.

  2. Meng het half-om-half gehakt met de Original Spice Blend – Dutch Blend voor Gehakt, het paneermeel en het ei. Draai van circa 25 gram gehakt een balletje. Herhaal dit tot in totaal zo’n 20 gehaktballetjes.

  3. Leg de gebakken uitjes op een bord en paneer de balletjes in deze gebakken uitjes. Druk het licht aan om te zorgen dat het goed blijft plakken.

  4. Leg de gehaktballetjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak deze in circa 10 minuten gaar in een voorverwarmde oven.


Variatietip
Lekker met satésaus of  Illie Billie Tomatenketchup.

Ingrediënten

- 500 g half-om-half gehakt
- 30 g paneermeel
- 1 ei
- 8 g Original Spice Blend – Dutch Blend voor Gehakt
- 100 g gebakken uitjes

Benodigdheden

Bakplaat
Bakpapier