Halloween Pumpkin Spice Cupcakes. Deze smaakvolle, kruidige cupcakes zijn de perfecte traktatie tijdens Halloween. De World Spice Blend - Pumpkin Spice in de cupcakes zorgt voor het échte herfstgevoel. Met dit recept maak je 12 heerlijke cupcakes.
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm een pan en smelt de boter.
2. Klop met de mixer de eieren met de bloem, bakpoeder, World Spice Blend – Pumpkin Spice en bruine basterdsuiker tot een beslag. Voeg hier langzaam de gesmolten boter aan toe en klop het beslag tot een geheel.
3. Verdeel het beslag over de cupcake vormen en plaats in de muffinvorm. Plaats de muffinvorm in de voorverwarmde oven voor 15 minuten tot de cupcakes gaar zijn.
4. Maak ondertussen de botercrème volgens de beschrijving op de verpakking en voeg hier de oranje kleurstof aan toe.
5. Laat de cupcakes helemaal afkoelen voordat de botercrème op de cupcake komt. Verdeel de botercrème over de cupcakes en versier met de Halloween sprinkles.
Variatietip:
Zijn er geen Halloween sprinkles meer verkrijgbaar? Vervang deze dan door regenboog sprinkles.
– 150 g ongezouten roomboter
– 4 eieren
– 150 g bloem
– 10 g bakpoeder
– 2 el World Spice Blend – Pumpkin Spice
– 130 g bruine basterdsuiker
– 105 g boter crème mix
– 2 tl oranje kleurstof
– 2 el Halloween sprinkles
– Handmixer
– Muffinvorm 12 stuks
– Cupcake vormen 12 stuks