Italiaanse bagel met roerei

Een geroosterde bagel afgetopt met Italiaanse kruiden en belegd met een romig roerei, zachte avocado en malse kalkoenfilet. Dat klinkt toch als een heerlijke lunch? Maak de bagel compleet met wat tuinkers en het genieten kan beginnen!

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Oventijd: 5 minuten
  • Aantal Personen: 4 personen
  • Categorieën: Lunch

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de helft van de Italiaanse kruiden met 2/3 van de extra vierge olijfolie en verdeel met een kwast over de bagels.
  2. Verdeel de bagels over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze voor 5 minuten in de oven.
  3. Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil met een lepel. Snijd de avocado in dunne plakken.
  4. Roer de eieren los met de Zwarte Peper,  Zeezout, resterende  Italiaanse kruiden en crème fraîche. Verwarm een pan met de resterende olijfolie en bak het eimengsel in 5 minuten tot roerei. Snijd ondertussen de tuinkers los.
  5. Snijd de bagels doormidden en verdeel de belegen kaas op de onderkant van de bagel, leg hier de kalkoenfilet en avocado en maak af met het roerei.
  6. Garneer de bagel met de tuinkers en leg het kapje erop.

Ingrediënten

– 2 el Verstegen Italiaanse Kruiden
– 3 el extra vierge olijfolie
– 4 bagels
– 2 avocado’s
– 5 eieren
– ½ tl Verstegen Zwarte Peper
– ½ tl Verstegen Zeezout
– 200 g crème fraîche
– 4 plakken belegen kaas
– 100 g kalkoenfilet

Benodigdheden

– Kwast