Maak deze eenvoudige kokosyoghurt met zelfgemaakte crispy granola, gojibessen en hazelnoten voor een voedzame start van de dag! De kokosyoghurt maakt het gerecht lekker zoet, waardoor de 5 Spices beter naar voren komt.
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de havervlokken met de hazelnoot, honing, gojibessen en de World Spice Blend – 5 Spices tot granola.
2. Verdeel de granola over een met bakpapier beklede bakplaat en plaatst deze 10 minuten in de oven totdat de granola goudbruin kleurt.
3. Haal de granola uit de oven en laat deze voor 30 minuten afkoelen. Verdeel de kokos yoghurt over de kommen en verdeel hier de granola overheen.
Variatietip:
Vervang bij een noten allergie de hazelnoten door zonnebloempitten. Rooster deze voor 10 minuten mee in de oven.
– 140 g havervlokken
– 50 g hazelnoot
– 70 g honing
– 40 g gojibessen
– 1 el World Spice Blend – 5 Spices
– 600 g kokos yoghurt