Krokante kabeljauw met zomerse groenten

Een simpel en snel te bereiden gerecht smaakloos? Dit recept bewijst het tegendeel! De kabeljauw krijgt een krokant gekruid jasje, wat ontzettend veel smaak geeft. Serveer de krokante kabeljauw met zomerse groenten voor een lichte maaltijd. Eet je niet koolhydraatarm? Maak er dan ook bistro krieltjes bij!

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Oventijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Snijd de venkel in dunne parten en bewaar het loof. Snijd de citroen in parten.

2. Verdeel de Mix voor Vis Krokant midistrooier gelijkmatig over de kabeljauwhaas. Bak de kabeljauw in de airfryer in 15 minuten gaar.

3. Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de doperwten in 5 minuten beetgaar.

4. Verwarm een pan met de olijfolie en bak de venkel 5 minuten. Voeg de doperwten toe en bak 3 minuten mee.

5. Verdeel de groenten over de borden en leg hier de kabeljauw op. Garneer met het loof van de venkel en citroenparten. Serveer met de ravigotte saus.

Variatietip:
Wanneer het gerecht niet koolhydraatarm hoeft te zijn, voeg dan bistro krieltjes toe. Bak deze samen met de venkel.

Ingrediënten

– 3 venkel
– 1 citroen
– 8 el Mix voor Vis Krokant
– 520 g kabeljauwhaas
– 350 g diepvries doperwten
– 1 el olijfolie
– 4 el ravigotte saus

Benodigdheden

– Airfryer