Nacho's van de BBQ - Verstegen
  • Space
Space

Nacho's van de BBQ

Iedereen kent het gerechtje wel: een lekkere borrelsnack van nacho's met gesmolten kaas. Met dit recept maak je dit helemaal zelf van de barbecue! Voeg jouw favoriete toppings toe om het gerechtje naar jouw smaak te maken.

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Aantal Personen: 6 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht Snacks Voorgerecht

Bereidingswijze


  1. Snipper de ui. Meng de tomatenblokjes met de Original Spice Blend – Spicy Blend voor Chili con Carne.

  2. Doe de tortillachips in een metalen of aluminium (oven)schaal. Verdeel de tomatenblokjes, rode ui en mais erover en strooi als laatste de geraspte cheddar erover.

  3. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet de schaal op de barbecue. Laat 10 tot 20 minuten staan tot de kaas gesmolten is.

  4. Snijd de bosui in dunne ringen, hak de koriander grof en snijd de limoen in partjes.

  5. Strooi de bosui en koriander over de nacho’s, en serveer met de limoenpartjes.

Ingrediënten

• 1 rode ui
• 200 g tomatenblokjes in blik
• 2 el Original Spice Blend – Spicy Blend voor Chili con Carne
• 1 zak tortillachips
• 100 g mais uit blik
• 50 g geraspte cheddar
• 3 bosuitjes
• 1/2 bosje koriander
• 1 limoen

Benodigdheden

Metalen of aluminium (oven)schaal
Aluminiumfolie