Deze klassieke nasi met kip maak je eenvoudig met de Original Spice Blend - Java Blend voor Nasi of Bami. Serveer de nasi met atjar, kroepoek en kant-en-klare satésaus van Verstegen. De perfecte combinatie op een doordeweekse dag.
Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en marineer in de sojasaus en de Mix voor Kip - Pikant.
Verhit de olie in een ruime wok of hapjespan en bak de kip gaar. Voeg de nasi/bami groenten toe en kruid deze met de Original Spice Blend – Java Blend voor Nasi of Bami.
Bak de gekookte rijst kort mee en voeg naar smaak extra Original Spice Blend – Java Blend voor Nasi of Bami en breng eventueel op smaak met peper en zout. Serveer de nasi met Satésaus kant-en-klaar.
Variatietip:
Voeg eventueel een fijngesneden rode peper toe aan de nasigroenten voor extra pit.
Serveer met atjar, kroepoek en eventueel augurken of stukjes komkommer.
Ingrediënten
- 150 g rijst
- 450 g nasi/bami groenten
- 500 g kipfilet
- 2 el sojasaus
- ½ el Mix voor Kip - Pikant
- 2 tl Original Spice Blend – Java Blend voor Nasi of Bami
- 2 el olie
- Satésaus kant-en-klaar