Nasi met kip en satésaus

Deze klassieke nasi met kip en satésaus maak je eenvoudig met de World Spice Meals - Nasi & Bami. Serveer de nasi met atjar, kroepoek en kant-en-klare satésaus van Verstegen. De perfecte combinatie op een doordeweekse dag.

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.

2. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en marineer in de sojasaus en de Mix voor Kip – Pikant.

3. Verhit de olie in een ruime wok of hapjespan en bak de kip gaar. Voeg de nasi/bami groenten toe en kruid deze met de World Spice Meal – Nasi & Bami.

4. Bak de gekookte rijst kort mee en voeg naar smaak extra World Spice Meal – Nasi & Bami en breng eventueel op smaak met peper en zout. Serveer de nasi met Satésaus kant-en-klaar.

Variatietip:
Voeg eventueel een fijngesneden rode peper toe aan de nasigroenten voor extra pit.
Serveer met atjar, kroepoek en eventueel augurken of stukjes komkommer.

Ingrediënten

– 150 g rijst
– 450 g nasi/bami groenten
– 500 g kipfilet
– 2 el sojasaus
– ½ el Mix voor Kip – Pikant
– 2 tl World Spice Meal – Nasi & Bami
– 2 el olie
– Satésaus kant-en-klaar