Omeletrol met cherrytomaat en spinazie

Lekker als ontbijt, lunch of voor bij een high tea: omeletrolletjes met cherrytomaat en spinazie. De eieren breng je op smaak met World Spice Blend - Toscane, waardoor de omeletrol een lekker Italiaans tintje krijgt. Verdeel als laatste uitgebakken pancetta over de omeletrolletjes, zodat het gerecht een heerlijke zoute bite krijgt.

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Lunch, Ontbijt, Snacks

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren met de slagroom en World Spice Blend – Toscane
  2. Verwarm een pan met de olijfolie en bak de pancetta in 6 minuten goudbruin en krokant. Haal de pancetta uit de pan en laat deze op keukenpapier afkoelen.
  3. Verdeel de helft van het eimengsel in de pan waar de pancetta in gebakken is. Bak de omelet voor 5 minuten, tot deze gestold is en goudbruin begint te kleuren. Haal uit de pan en bak het overige eimengsel zoals hierboven omschreven.
  4. Snijd ondertussen de cherrytomaten in kwarten en verdeel de cherrytomaten en spinazie over de omelet en rol deze op.
  5. Snijd de omelet in stukken van 1 cm breed. Verdeel als laatste de uitgebakken pancetta en basilicumblaadjes over de omeletrolletjes en serveer deze.

Variatietip
Wanneer de omeletrol vegetarisch moet blijven, vervang je de pancetta door dungesneden prei. Voeg dit toe aan het omeletmengsel en bak deze mee.

Ingrediënten

– 5 eieren
– 40 ml ongezoete slagroom
– 1 el World Spice Blend – Toscane
– 1 el olijfolie
– 50 g pancetta
– 100 g cherrytomaten
– 50 g verse spinazie
– 2 takken basilicum