Begin de dag gezond met deze overnight oats met kurkuma, pindakaas en banaan. Na 15 minuten is dit ontbijt al klaar, je hoeft het alleen nog maar een nacht in de koelkast te laten staan. Makkelijk én lekker! Zin in meer fruit? Voeg dan ook stukjes appel toe aan je overnight oats!
1. Schil de bananen, snijd 1,5 banaan in stukken en prak deze met een vork. Snijd de overige banaan in dunne plakken van 5 mm en bewaar in de koelkast.
2. Meng de geprakte bananen met de kokosmelk, pindakaas, chiazaad, de havermout vlokken en de Kurkuma. Zet het mengsel voor 1 nacht in de koelkast. Roer het mengsel door en verdeel dit over bakjes of glazen.
3. Hak de amandelen grof en verdeel dit over de overnight oats. Verdeel de plakken banaan over de overnight oats heen. Garneer met Kaneel (gemalen).
Variatietip:
Als extra fruit kan er appel aan het gerecht worden toegevoegd. Snijd deze in blokjes van 2 cm en verdeel deze over de overnight oats heen.
– 2 rijpe bananen
– 800 ml kokosmelk
– 1 el pindakaas
– 2 el chiazaad
– 100 g havermout vlokken
– 1 tl Kurkuma
– 20 g amandelen met schil
– 1 tl Kaneel (gemalen)