Pantosti met pittig gekruid gehakt (vlamtosti)

Een heerlijke pantosti met pikant gekruid gehakt. Lekker met gesmolten kaas, tomaat en ui.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Lunch

Bereidingswijze

1. Snijd de sjalot fijn. Verhit de olijfolie in de pan en fruit de sjalot aan. Voeg het half-om-halfgehakt en de Mix voor Gehakt – Pikant toe. Bak het gehakt rul.

2. Snijd ondertussen de trostomaat in dunne plakjes. Besmeer de sneedjes casinobrood aan één zijde met smeerbare boter.

3. Beleg 4 sneedjes brood op de niet besmeerde zijde met een plak kaas. Verdeel hierop het gerulde gehakt en de plakken tomaat. Dek af met de niet besmeerde zijde van de overige sneedjes.

4. Verhit een pan. Grill de tosti’s op de kant van de besmeerde boter in de pan en draai tussendoor voorzichtig om. Serveer naar smaak met de Guilt Free – Tomato Ketchup.

Ingrediënten

– 300 g half-om-halfgehakt
– 8 sneedjes (casino)brood
– 1 trostomaat
– 4 plakken kaas, naar keuze
– 1 sjalot
– 1 zakje Mix voor Gehakt – Pikant
– 1 el olijfolie
– 50 g smeerbare boter
Guilt Free – Tomato Ketchup, naar smaak