Een heerlijke notenmix op smaak gebracht met Provençaalse kruiden, heerlijk als tussendoortje. Makkelijk te maken en vol van smaak. Na 5 minuten schuif je de noten al in de oven en daarna is het nog even wachten tot je geniet van dit makkelijke tussendoortje!
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de amandelen, cashewnoten, pecannoten en pompoenpitten over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de Provençaalse kruiden en olijfolie erover.
2. Plaats de notenmelange 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat deze 15 minuten afkoelen en serveer.
Variatietip
Voeg extra zout flakes toe wanneer de notenmelange niet zoutarm hoeft te zijn.
– 120 g ongebrande ongezouten amandelen
– 120 g ongebrande ongezouten cashewnoten
– 100 g ongebrande ongezouten pecannoten
– 50 g pompoenpitten
– 1 el Verstegen Provençaalse kruiden
– 1 el olijfolie