Ravioli met romige tomatensaus en spinazie

Waan je in het Italiaanse Toscane met deze ravioli met romige tomatensaus en spinazie. Maak de zelfgemaakte saus van knoflook, tomaten, kookroom en Verstegen World Spice Blend - Toscane en voeg deze toe aan de ravioli. Een lekker Italiaans gerecht met een heerlijke volle smaak! Mis je vlees in dit gerecht? Bak pancettablokjes goudbruin in een pan en voeg deze toe aan de pasta. Een lekkere toevoeging aan dit recept!

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorie├źn: Hoofdgerecht, Pasta

Bereidingswijze

1. Pel en snijd de knoflook en ui fijn, halveer de tomaten. Breng een pan met water aan de kook en kook de ravioli formaggio e pomodoro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet deze vervolgens af.

2. Verwarm een pan met de olijfolie en bak de knoflook en ui in 4 minuten goudbruin. Voeg hier vervolgens de tomaten en de helft van World Spice Blend – Toscane aan toe. Bak 5 minuten mee zodat de tomaten zachter worden en beginnen te kleuren. Schenk de kookroom bij de tomaten en voeg de ravioli toe roer dit voorzichtig door.

3. Voeg als laatste de spinazie en peper en zout naar smaak toe verwarm dit nog voor 3 minuten. Verdeel als laatste de overige World Spice Blend – Toscane over het gerecht.

Variatietip
Vlees toevoegen aan deze pasta? Voeg pancetta blokjes toe als variatie op deze romige vegetarische ravioli. Bak deze in 3 minuten goudbruin op middelhoog vuur en voeg hier de gesneden knoflook en ui aan toe.

Ingredi├źnten

– 1 teen knoflook
– 1 ui
– 250 g tomatenmix
– 500 g ravioli formaggio e pomodoro
– 1 el World Spice Blend – Toscane
– 1 el olijfolie
– 250 ml kookroom
– Zout en peper
– 200 g spinazie