Rustieke tosti met truffel paddenstoelen

Goudbruin gebakken tosti, royaal belegd met gebakken paddenstoelen en oude kaas, dit mag wat ons betreft iedere dag onze lunch zijn! De paddenstoelen worden eerst gebakken in truffeltapenade. Serveer de tosti met een smaakvolle curry ketchup als perfecte finishing touch.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 personen
  • Categorieën: Lunch

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Pel en snijd de ui fijn.
  2. Verwarm een pan met de olijfolie en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 minuten. Voeg de truffeltapenade toe en breng op smaak met Zwarte Peper en  Zeezout.
  3. Verdeel de crème fraîche, oude kaas en kastanjechampignons over de helft van de sneeën rustiek meergranen brood. Leg de resterende sneeën hierop.
  4. Verwarm een pan met ongezouten roomboter en bak de rustieke tosti’s goudbruin. Serveer met de Verstegen Guilt Free – Curry Ketchup.

 

Variatietip
Hoeft de tosti niet vegetarisch te zijn? Geef het een twist en voeg beenham toe.

Ingrediënten

– 1 tl truffeltapenade

Verstegen Zwarte Peper en Verstegen Zeezout

– 200 g crème fraîche

– 100 g oude kaas plakken

– 8 sneeën rustiek meergranen brood

– 50 g ongezouten roomboter

– 4 el Verstegen Guilt Free – Curry Ketchup

 

 

 

Benodigdheden

– n.v.t.