Sandwich met tonijnsalade en komkommerslierten

Een makkelijke en lekkere sandwich met tonijnsalade, komkommerslierten en frisse dressing. Heerlijk voor tijdens de lunch.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Lunch

Bereidingswijze

  1. Schil met een dunschiller dunne lange komkommerslierten. Snipper de rode ui heel fijn. Meng de yoghurt met het sap en rasp van de limoen tot een dressing.
  2. Lek de tonijnstukken uit en meng in een kom met de mayonaise, de fijngesnipperde rode ui en World Spice Blend – Tandoori Masala. Voeg naar smaak zout toe.
  3. Beleg de snede brood naar smaak met de yoghurt dressing. Verdeel de ijsbergsla, komkommerslierten en tonijnsalade over 4 snede brood. Leg de besmeerde snede brood op de sandwich en serveer direct.

Ingrediënten

– 8 snede brood, naar keuze
– 4 bladeren ijsbergsla
– ½ komkommer
– ½ limoen
– ½ rode ui
– 1 blikje tonijnstukken (à 160 g)
– 4 el yoghurt
– 4 el mayonaise
– 2 tl World Spice Blend – Tandoori Masala
– zout, naar smaak