Een goedgevulde schotel met gemarineerde kip in kerriepoeder, gewokte groenten en noedels. Deze snelle eenpansmaaltijd is lekker makkelijk voor een doordeweekse dag.
1. Snijd de kipfilet in blokjes.
2. Meng 2 el olijfolie met de Kerriepoeder en marineer de kipblokjes hier 5 minuten in.
3. Schil de wortels en snijd ze vervolgens in plakjes. Snijd de paprika’s in reepjes.
4. Verhit de wokpan met 2 el olijfolie. Bak de kipblokjes in 3 minuten rondom bruin.
5. Voeg de peultjes toe en bak voor 2 minuten mee.
6. Voeg de wortel, paprika en woknoedels toe. Wok alles voor 3 minuten.
7. Voeg tot slot de taugé toe en bak voor 1 minuut. Serveer direct.
– 300 g noedels wok
– 400 g kipfilet
– 250 g peultjes
– 300 g wortels
– 2 paprika rood
– 50 g taugé
– 3 tl Kerriepoeder
– 4 el olijfolie
– Sesamzaad, naar smaak