Vega paddenstoelenlasagne met spinazie

Vegetarische paddenstoelenlasagne met spinazie. Deze heerlijke vegetarische lasagne is op smaak gebracht met de World Spice Meals - Lasagne.

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Oventijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 2 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui en snijd de champignons in blokjes. Verhit de olie en fruit hierin de ui. Als de ui glazig is, voeg dan de champignons toe en bak mee. Voeg de bloem en boter toe en bak een paar minuten aan. Blus de champignons af met melk en breng het geheel aan de kook.

2. Voeg de ricotta en de World Spice Meal – Lasagne toe en roer goed door. Voeg de spinazie toe en verwarm deze op laag vuur tot de spinazie is geslonken.

3. Vet de ovenschaal in met boter. Bedek de bodem met 1/3 van het paddenstoelenmengsel. Leg hierop de helft van de lasagnebladen. Herhaal dit nog twee keer en eindig met het paddenstoelenmengsel. Bestrooi met de geraspte kaas en bak voor circa 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Ingrediënten

– 5-6 lasagnebladen
– 400 g spinazie
– 250 g kastanjechampignons
– 200 g geraspte kaas
– 1 ui
– 100 g ricotta
– 300 ml melk
– 13 g bloem
– 4 tl World Spice Meal – Lasagne
– 5 g boter (+ boter voor invetten)
– 3 el olie

Benodigdheden

– Ovenschaal