Winkelwagen overzicht
U heeft geen producten in uw winkelwagen
0 Product(en) in winkelwagenWinkelwagen subtotaal: € 0,-
Deze vegan pindacurry is op smaak gebracht met o.a. kerriepoeder en gemberpoeder. Deze kruiden geven een licht pittige, kruidige smaak. Een heerlijk recept met sperziebonen, zwarte bonen en aardappels. Erg lekker met naanbrood "on the side".
Verstegen producten:
• 1 rode ui
• 2 teentjes knoflook
• 2 el Kerrie
• 300 g sperziebonen
• ½ el Gember (gemalen)
• 200 g vastkokende aardappels
• ½ el Komijnzaad (gemalen)
• ½ el Kaneel (gemalen)
• 2 el zonnebloemolie
• 100 g Satésaus (kant-en-klaar)
• 140 g tomatenpuree
• 200 ml groentebouillon
• 300 g rijst
• 130 g zwarte bonen
• 50 ml kokosmelk
• zout en peper, naar smaak