Vegetarische noedels met knapperige groenten, omeletreepjes en cashewnoten. Een supermakkelijke en smaakvolle maaltijd die zo op tafel staat.
1. Voeg de eieren, kookroom en peper in een kom en mix met een garde tot een geheel.
2. Breng een pan met water aan de kook en kook de noedels volgens de beschrijving op de verpakking.
3. Verwarm ondertussen een pan met de helft van de zonnebloemolie, bak de Chinese wokgroenten 4 minuten en voeg de World Spice Meal – Noedels kruiden toe en bak deze 3 minuten mee.
4. Verwarm een pan met de overige zonnebloemolie en bak de helft van het eimengsel 4 minuten tot deze volledig gestold is. Rol het ei op en snijd deze in plakken. Herhaal dit met het overige eimengsel.
5. Verdeel de noedels over de borden en leg hier de omeletreepjes op. Garneer met de cashewnoten.
Variatietip:
Voor een koolhydraatarme variant van dit gerecht vervang je de noedels door courgette spaghetti. Deze worden met de wokgroenten meegebakken.
– 5 eieren
– 50 g kookroom light
– ½ tl peper
– 250 g volkoren noedels
– 2 el zonnebloemolie
– 400 g Chinese wokgroenten
– 2 el World Spice Meal – Noedels
– 80 g ongezouten cashewnoten
– Garde