Wraps met beef kofta kebab, hummus en tomaat

Een snelle lunch van wraps met beef kofta kebab, hummus, komkommer, tomaat en ijsbergsla. Lekker met een frisse yoghurt dressing.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht, Lunch

Bereidingswijze

1. Snijd de komkommer en tomaten in kleine blokjes.

2. Meng het rundergehakt en de Mix voor Gehakt – Uitjes en kneed goed door elkaar. Verdeel het gehakt in 8 gelijke delen en rol tot gehaktstaven van ongeveer 6 cm lang.

3. Verhit een koekenpan met de olijfolie. Bak hierin de beef kofta kebab rondom gaar.

4. Meng ondertussen in een kommetje de volle yoghurt met de Munt en het citroensap. Laat even staan.

5. Verhit de tortilla wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps naar smaak met hummus. Verdeel de ijsbergsla, komkommer en tomaat over het midden van de wraps. Beleg elke wrap met twee stuks beef kofta kebab. Vouw de onderkant van de tortilla over de vulling en vouw de zijkanten naar binnen. Serveer met yoghurt-munt dip.

Ingrediënten

Voor de wraps:
– 4 grote tortilla wraps
– 300 g rundergehakt
– 50 g fijngesneden ijsbergsla
– ½ komkommer
– 2 tomaten
– 200 g hummus, naar keuze
– 1 zakje Mix voor Gehakt – Uitjes
– 2 el olijfolie
Zwarte peper, naar smaak
Zeezout, naar smaak

Voor de yoghurt-munt dip:
– 100 g volle yoghurt
– 2 tl citroensap
– 1 tl Munt