Wraps met gekruide kip, mais en avocado

Rijkgevulde wraps met gekruide kip, mais, avocado, paprika en tomaat. Lekker met een frisse Griekse yoghurt dip.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipdijfilet in blokjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd de paprika, de avocado en de tomaten in blokjes. Meng de Griekse yoghurt met het sap van de limoen en het Korianderblad.
  2. Verhit de olijfolie in de pan. Voeg de blokjes kipdijfilet toe en bak deze rondom bruin. Voeg de rode ui, paprika, mais, tomaatblokjes en World Spice Blend – Cajun toe aan de gebakken kip en bak voor 2 minuten mee. Voeg eventueel naar smaak Peper toe.
  3. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Bestrijk de tortilla wraps met de crème fraîche dip. Voeg het kip- en groentemengsel toe en verdeel de avocado over de wraps. Rol de wrap op en serveer direct.

Ingrediënten

– 4 meergranen tortilla wraps
– 350 g kipdijfilet
– 2 grote tomaten
– 1 groene paprika
– 1 avocado
– sap en rasp van één limoen
– 125 g Griekse yoghurt 0% vet
– 150 g mais (blik, 0% zout toegevoegd)
– 1 rode ui
– 2 tl World Spice Blend – Cajun
– 1 tl Korianderblad
– 2 el olijfolie
Peper, naar smaak