Wraps met kipshoarma, komkommer en kaas - Verstegen
  • Space
Space

Wraps met kipshoarma, komkommer en kaas

Een rijk gevulde wrap met kipshoarma, komkommer, tomaat, sla en kaas. Lekker als snelle doordeweekse maaltijd.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze


  1. Snijd de kip(dij)filet in reepjes. Meng in een kom de kipreepjes met de (olijf)olie en Original Spice Blend – Middle East Blend voor Shawarma. Laat even kort marineren.

  2. Verhit een koekenpan en braad de kipshoarma rondom bruin en gaar.

  3. Snijd ondertussen de baby romaine sla, de komkommer en de tomaten in blokjes. Snijd de lente-ui in ringen.

  4. Verhit de tortilla wraps volgens aanwijzing op de verpakking.

  5. Beleg de wraps met de kipshoarma, sla, komkommer, tomaat en lente-ui. Voeg naar smaak geraspte kaas en knoflooksaus toe.


Variatietip
Vervang de groenten gerust voor je favoriete groenten, gebakken of rauw.

Ingrediënten

- 8 meergranen tortilla wraps
- 500 g kip(dij)filet
- 2 kleine krops baby romaine sla
- 1 komkommer
- 4 tomaten
- 1 lente-ui
- 2,5 el Original Spice Blend – Middle East Blend voor Shawarma
- 3 el (olijf)olie
- geraspte kaas, naar smaak
- knoflooksaus, naar smaak