Knapperige Za’atar springrolls met labneh gevuld met romige feta en zoet-hartige gedroogde tomaat, heerlijk als hartige snack!
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de feta over de lengte in repen en snijd de gedroogde tomaten in repen.
2. Meng de honing met de helft van de Verstegen WSB Za’atar en meng de resterende Verstegen WSB Za’atar met de Griekse yoghurt en de helft van de olijfolie.
3. Leg het filodeeg met een hoek naar beneden op de snijplank. Leg in de bovenste hoek één reep feta en verdeel hier een paar gedroogde tomaten en een 1 tl honing mengsel over. Maak de randen van het filodeeg nat met water en vouw de bovenste punt van het filodeeg over de feta reep. Vouw de zijkanten van het filodeeg naar binnen en rol het filodeeg verder op. Herhaal dit tot het filodeeg op is.
4. Verdeel de Za’ater springrolls over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel met een kwast de resterende olijfolie over de springrolls. Plaats 15 minuten in de oven en bak goudbruin.
5. Serveer de Za’atar springrolls met de labneh.
Variatietip
Heb je een airfryer in huis? Bereid de Za’atar springrolls dan voor 15 minuten in de airfryer. Net zo makkelijk!
– 400 g feta
– 60 g gedroogde tomaten
– 60 g honing
– 2 el Verstegen WSB Za’atar
– 100 g Griekse yoghurt, 10% vet
– 2 el extra vierge olijfolie
– 1 pak filodeeg, ontdooid
– Kwast