Vegetarische quesadilla met avocado. Een lekkere snelle lunch met tortillawraps, avocado, mais en paprika. Deze vegetarische quesadilla is erg lekker als snack voor in het weekend of tijdens een feestje!
1. Snijd de paprika en avocado in blokjes. Laat de maïs uitlekken. Snipper de rode ui en hak de knoflook fijn.
2. Meng de tomatenblokjes met de World Spice Blend – Chimichurri.
3. Leg vier tortilla wraps op een snijplank. Verdeel de gekruide tomaten blokjes, groenten en geraspte kaas over de tortilla wraps. Leg de overige wraps erbovenop.
4. Plaats de quesadillas tussen de contactgrill of tosti-ijzer tot ze mooi bruin zijn.
5. Snijd de quesadillas in vieren en serveer op elkaar gestapeld.
Variatietip:
Deze quesadilla’s zijn ook lekker met plakjes gebakken kipfilet. Marineer de kipfilet dan met de Kruidenmix voor Kip – Natriumarm en 2 tl olie.
– 8 meergranen tortilla wraps
– 1 groene paprika
– 1 avocado
– 150 g mais (0% toegevoegd zout)
– 1 rode ui
– 2 tenen knoflook
– 200 g geraspte Emmentaler kaas of gebruik Mozzarella, (zachte) geitenkaas, hüttenkäse, ricotta, zuivelspread
– 400 g tomatenblokjes (blik, 0% toegevoegd zout)
– 2 tl World Spice Blend – Chimichurri
– verse koriander, naar smaak, ter garnering
– Contact grill of tosti-ijzer