Lekkere gevulde pitabroodjes met gekruid gehakt met frisse groenten. De vernieuwde gehaktmixen van Verstegen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Nu nog meer smaak! De pure smaak van de verbeterde receptuur wordt helemaal bepaald door natuurlijke ingrediënten.
1. Snijd de ui in snippers, de prei in halve ringen, de paprika in blokjes van 2 cm en de cherrytomaten in vieren. Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.
2. Verhit de olijfolie in de bak en voeg het gehakt en zakje Mix voor Gehakt – Bretons toe. Bak het gehakt kort voor 2 minuten.
3. Voeg de paprika, prei en rode ui toe aan het gehakt en bak voor 2 minuten. Voeg tot slot de uitgelekte kikkererwten en tomaten toe. Bak alles voor 3 minuten.
4. Grill ondertussen de pitabroodjes in een grillpan.
5. Snijd de pitabroodjes open, vul deze met het gehakt-kikkererwten mengsel en verdeel de geraspte kaas. Serveer direct.
– 4 pitabroodjes
– 300 g half-om-half gehakt
– 250 g cherrytomaten
– 1 gele paprika
– 1 prei à 200 g
– 1 rode ui
– 1 blik kikkererwten à 300 g
– 50 g geraspte kaas
– 1 zakje Mix voor Gehakt – Bretons
– 2 el olijfolie
– Grillpan