Persbericht: Michel Driessen draagt dagelijkse leiding over als CEO Verstegen

Rotterdam, 03-06-2024 – Per 1 juni 2024 heeft Michel Driessen, CEO van Verstegen Spices & Sauces B.V., na 11 jaar de dagelijkse leiding van het familiebedrijf overgedragen aan Mark Schraauwen, Chief Commercial Officer. Michel Driessen blijft eigenaar van Verstegen én nauw betrokken bij de toekomst van het bedrijf door zitting te nemen in de Raad van Advies. Met de leiderschapsovergang wil Driessen meer tijd vrijmaken als ambassadeur van de duurzame visie van Verstegen en een bron van inspiratie en advies zijn voor de organisatie. Michel Driessen ziet in Mark Schraauwen een vakkundige bestuurder om Verstegen verder te professionaliseren en verzekert met deze stap de continuïteit van de duurzame ambities van het familiebedrijf.

Krachtige stappen

Onder leiding van Michel Driessen heeft Verstegen krachtige stappen gezet op het gebied van duurzaamheid voor de volgende generatie. Driessens visie was én is om de passie voor heerlijke smaken hand in hand te laten gaan met de zorg voor de natuur en de maatschappij. Zo zet Verstegen zich in voor een transparante kruiden- en specerijenketen, van boer tot bord. Onder Driessens leiding is hard gewerkt aan het behoud van biodiversiteit bij het telen van de producten, wat zowel de smaak, kwaliteit als de natuur ten goede komt.

Driessen: “Ik ben dankbaar voor mijn tijd als CEO bij Verstegen, een prachtig familiebedrijf met gepassioneerde mensen die alle 550 betrokken zijn bij onze missie: het meest duurzame kruiden- en specerijen bedrijf ter wereld worden. Als familiebedrijf geloven we in het creëren van een betere wereld voor toekomstige generaties. Met Mark als nieuwe CEO zetten we een strategische stap richting verdere professionalisering en innovatie. Op die manier kan ik meer tijd vrijmaken om als ambassadeur bij te dragen aan onze duurzaamheidsmissie.”

Focus op duurzaamheid en innovatie

Mark Schraauwen is een vertrouwd gezicht binnen Verstegen. Na een loopbaan binnen de foodwereld trad hij 6 jaar geleden in dienst bij Verstegen, waarvan de laatste 3 jaar als CCO. “Onze focus op duurzaamheid en kwaliteit blijft onveranderd. We zullen blijven investeren in nieuwe technologieën, processen en innovaties. Deze dragen bij aan onze missie van duurzaamheid, de lekkerste smaak en kwaliteit. De samenwerking met partners is hierbij cruciaal voor ons succes. We zullen onze relaties blijven versterken om gezamenlijk onze doelen te bereiken.”

 

Foto: Mark Schraauwen (links) en Michel Driessen (rechts). © Verstegen Spices & Sauces