Gevulde paprika met gehakt, zoete aardappel en mais - Verstegen
  • Space
Space

Gevulde paprika met gehakt, zoete aardappel en mais

Een lekker makkelijke maaltijd van gevulde paprika’s met gehakt, zoete aardappelblokjes, mais, tomaat en mozzarella.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Oventijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze


  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Laat de mais uitlekken. Snijd de tomaat in blokjes en de mozzarella in blokjes. Snipper de ui en knoflook fijn.

  2. Verhit een koekenpan met de (olijf)olie en fruit de ui en knoflook aan.

  3. Verhit olie in een pan en fruit het ui goudbruin. Voeg het gehakt toe en de Original Spice Blend – Mexican Blend voor Gehakt en bak aan. Voeg de zoete aardappelblokjes, mais en mozzarella toe. Voeg eventueel zout naar smaak toe. Roer alles door elkaar en haal de pan van het vuur.

  4. Snijd het kapje van de paprika open en haal alle zaadlijsten eruit. Vul de paprika met het gehakt mengsel. Doe de kapjes erop en bak de paprika is ineen voorverwarmde oven in 15 à 20 min gaar.


Variatietip
Fan van de airfryer? Dit gerecht is ook zeer geschikt voor de airfryer.

Ingrediënten

- 4 gekleurde paprika’s
- 300 g rundergehakt
- 450 g zoete aardappel blokjes, vers of diepvries
- 140 g mais, uitgelekt
- 1 grote tomaat
- 1 bol mozzarella
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2,5 el Original Spice Blend – Mexican Blend voor Gehakt
- 2 el (olijf)olie
- 1 bos koriander à 15 g
- zout, naar smaak