Krokante kipburger

De lekkerste krokante kip maak je nu zelf met de Mix voor Kip Krokant! Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig je eigen kipburger met frisse groenten. De kip kruid je met de Mix voor Kip Krokant - Kerrie, hiervoor heb je geen ei nodig. Geniet er met het hele gezin van!

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Snijd de tomaten in plakken en de rode uien in ringen.

2. Verdeel de Mix voor Kip Krokant over een diep bord. Haal de kipfilets door de Mix voor Kip Krokant en zorg ervoor dat de kipfilets aan beide kanten goed bedekt zijn.

3. Verwarm ruim olie in een koekenpan en bak de kipburgers aan beide kanten (om en om) goudbruin.

4. Snijd de hamburgerbroodjes open, leg hierop sla, de rode ui ringen, de kipburger, gevolgd door een plakje kaas en tomaat.

5. Verdeel een eetlepel Guilt Free – Tomato Ketchup over het bovenste broodje en druk deze op de burger. Eet smakelijk!

 

Ingrediënten

– 4 hamburgerbroodjes
– 4 plakken kaas
– 4 kipfilets a la minute
– 75 g botersla
– 2 tomaten
– 8 à 10 el Mix voor Kip Krokant
– 4 el Guilt Free – Tomato Ketchup
– 2 rode uien
– 4 el (olijf)olie
Zwarte peper, naar smaak
Zeezout, naar smaak