Papillot van kip, paddenstoelen en paprika. Een heerlijk en gezond recept, perfect voor een smaakvolle maaltijd. Makkelijk te bereiden en snel op tafel.
1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de paddenstoelen in grove stukken, de paprika in blokjes en de rode ui in halve ringen. Hak de knoflook fijn.
2. Meng in een kom de kip(dij)filet met de (olijf)olie, knoflook, Witte peper naar smaak en Original Spice Blend – Kip Madras.
3. Leg de gemarineerde kip(dij)filet op een vel bakpapier, elk op een apart vel. Verdeel de paddenstoelen, paprika en rode ui rondom de kip op het bakpapier. Vouw het bakpapier dicht. Knoop de uiteinden eventueel dicht met keukentouw.
4. Leg de ingepakte filets op een bakplaat en bak in circa 30 à 40 minuten gaar in een voorverwarmde oven.
5. Snijd de lente-ui in kleine ringen. Serveer de papillot in het bakpapier en garneer met de lente-ui.
Variatietip:
Vervang de lente-ui ook eens voor noten, bijvoorbeeld cashewnoten of geroosterde pijnboompitten.
– 400 g kip(dij)filet
– 200 g gemengde paddenstoelen
– 1 gele paprika
– 1 rode ui
– 1 teen knoflook
– 2 bosuien
– 4 tl Original Spice Blend – Kip Madras
– 2 el (olijf)olie
– Witte peper, naar smaak
– 4 vellen bakpapier
– Bakplaat