Wortelwraps met halloumi en gegrilde paprika

Wortelwraps met halloumi en gegrilde paprika is hét perfecte lunchgerecht wanneer je zin hebt in een voedzame, maar niet te zware lunch. De smaak van de met Garam Masala gekruide halloumi komt nog beter tot zijn recht in combinatie met het zoete van de gegrilde paprika.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Lunch

Bereidingswijze

1. Snijd de gegrilde paprika en halloumi in repen van 1 cm dik.

2. Verwarm een pan met de olijfolie. Verdeel de World Spice Blend – Garam Masala over de geitenkaas en bak in 8 minuten goudbruin, draai de geitenkaas regelmatig om.

3. Verdeel de vegan roomkaas over de wraps en beleg deze met de gegrilde paprika en halloumi. Vouw de wraps dicht en serveer.

Variatietip:
Vervang de halloumi door chorizo wanneer de wrap niet vegan hoeft te zijn. Snijd de chorizo in plakken en bak deze 5 minuten met de World Spice Blend – Garam Masala.

Ingrediënten

– 185 g gegrilde paprika’s, uitgelekt
– 225 g halloumi
– 1 el olijfolie
– 1 el World Spice Blend – Garam Masala
– 250 g vegan roomkaas
– 4 st wortelwraps