Wraps met kip, paprika en wortel. Een rijkgevulde wraps met kip en verschillende groenten. Lekker als snelle maaltijd voor doordeweeks. De wraps zijn op smaak gebracht met de World Spice Meal - Kip Wrap, met alleen 100% natuurlijke ingrediënten.
1. Snijd de kip(dij)filet in blokken. Marineer de kip(dij)filet met de World Spice Meal – Kip Wrap en olijfolie.
2. Verhit een pan en bak de gemarineerde kip al roerende bruin en gaar.
3. Haal ondertussen de slabladeren uit elkaar, spoel ze om en dep ze droog. Snijd de paprika in reepjes, de komkommer in kleine stukken en halveer de cherrytomaten.
4. Verhit de tortilla wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Verdeel de sla, paprika, komkommer, cherrytomaten, peen julienne en kip over de wraps.
Voor de saus:
1. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Hak de koriander fijn en pers de knoflook uit.
2. Meng in een schaaltje de yoghurt en de citroensap en voeg hier de komkommerblokjes, gehakte koriander en geperste knoflook aan toe. Roer alles goed door elkaar.
3. Voeg de yoghurtsaus toe aan de wraps.
Variatietip:
Je kunt de kip eventueel ook bakken in een airfryer of in een oven. Bak deze in de airfryer op 180 graden in circa 30 minuten gaar en in de oven op 160-180 graden in circa 20 à 30 minuten.
Probeer deze wraps ook eens met onze Guilt Free sauzen: Guilt Free – Tomato Ketchup of Guilt Free – Sweet Chili Sauce.
– 8 meergranen tortilla’s
– 500 g kip(dij)filet
– 1 romaine sla
– 1 gele paprika
– 1/2 komkommer
– 250 g cherrytomaten
– 150 gram peen julienne
– 3 tl World Spice Meal – Kip Wrap
– 4 el (olijf)olie
Voor de saus:
– 200 ml magere yoghurt
– 1 teentje knoflook
– 1/2 komkommer
– 1 el citroensap
– 3 takjes koriander