Guilt Free: Genieten met een goed gevoel

Goed nieuws voor alle bewuste sausfans van Nederland: onze twee supersmakelijke, vegan sauzen met 0% toegevoegd suiker én zonder kunstmatige zoetstoffen zitten in een nieuw jasje! De lijn heet heel toepasselijk Guilt Free Sauzen, want genieten kan écht met een goed gevoel. Tomato Ketchup en Sweet Chili – waar je ook voor kiest, de sauzen roepen erom om geproefd te worden!

Image-block

Guilty pleasure? Guilt-free pleasure!

Lekker bewust

De Guilt Free Sauzen zijn gemaakt met de beste kruiden en specerijen en zijn vrij van toegevoegd suiker, maar dat mis je niet! Waar andere sauzen zonder toegevoegd suiker vaak gebruik maken van kunstmatige zoetstoffen zoals sucralose (en dat proef je…) doen onze Guilt Free varianten het zonder deze toevoeging. Ideaal als je bewust wilt genieten van jouw favoriete saus. Snacken zonder schuldgevoel, da’s wel zo lekker!

✔️ 0% toegevoegd suiker
✔️ Zonder kunstmatige zoetstoffen
✔️ Verrijkt met onze kruiden en specerijen
✔️ Vegan

Image-block

Ontdek de smaken

Ga je voor de zoetzachte pure tomatensmaak van Tomato Ketchup of kies je voor meer pit met Sweet Chili? Geniet nu guilt free van je favoriete saus! De Guilt Free Sauzen zijn verkrijgbaar bij de supermarkt (o.a. bij Albert Heijn) in een handige knijpfles van 285 ml.

Guilt Free - Tomato Ketchup

Een tomatenketchup met een heerlijk pure tomatensmaak. Gemaakt van de allerbeste tomaten en uien. Lekker bij friet of patat, op je hamburger of op je hotdog. Ook erg lekker op broodjes of sandwiches en bij je tosti.

Bekijk product
Image-block

Guilt Free - Sweet Chili Sauce

Een chilisaus met een heerlijk zoet accent. Gemaakt van de allerbeste chilies, paprika en uien. De saus past goed bij loempia’s, kippenvleugels of bittergarnituur. Je maakt met deze saus ook een lekkere marinade, saladedressing of woksaus.

Bekijk product
Image-block