Spicy Touch Blends

Spice up your dish! Ontdek een nieuwe dimensie van smaak en pit met onze nieuwe Spicy Touch Blends. Deze vier kruidenmixen, verpakt in een handige molen met twee maalstanden, bestaan ieder uit een unieke combinatie van een specifieke peper met kruiden en specerijen. Voor een mild pittige smaakexplosie, tot aan een waar vuurwerk in je mond. Voeg ze toe aan tafel en geef zo jouw gerecht een onweerstaanbare finishing touch. Laat je verrassen door de pittige kick van deze blends en probeer ze allemaal, als je durft! De Spicy Touch Blends zijn verkrijgbaar in onze webshop en bij verschillende supermarkten.

Image-block

Ontdek een nieuwe dimensie van smaak en pit

Deze Blends zijn…

✔ Heet, heter, heetst!
✔ Een unieke smaakcombinatie van chili’s en specerijen en kruiden
✔ Te gebruiken in hartige én zoete gerechten
✔ Blends die snel en makkelijk jouw gerecht een hete kick geven
✔ 100% natuurlijk

Image-block

Spicy Touch Blend Poblano

You got this! Voeg net even wat extra pit toe aan je gerecht met de Spicy Touch Blend Poblano. De Poblano is een milde peper, met een nootachtige smaak en een lichte tint van pruimen en rozijnen. Deze smaak komt in deze mix tot leven met een vleugje gerookte paprika en knoflook. Ontdek de subtiele rokerigheid van deze Blend.

Bekijk product
Image-block

Spicy Touch Blend Jalapeño

The kick you need! Geef een onweerstaanbare, frisse kick aan je gerecht met de Spicy Touch Blend Jalapeño. De Jalapeño is een middelmatig scherpe peper, met een zachte zoete tint en met een smaak die iets wegheeft van komkommer. Kardemom en koriander voegen hieraan een aromatische en kruidige twist toe. Een pittige party in je mond!

Bekijk product
Image-block

Spicy Touch Blend Red Pepper

Take it like a champion! Pittig, héél pittig. Dát is de Spicy Touch Blend Red Pepper! Een hete mix, gemaakt van de beste chili pepers, die zorgen voor een prikkelende hitte. De toevoeging van groene kruiden geeft een mooie draai aan de scherpte van de chili. Paprika voegt een zoete en rokerige ondertoon toe aan het geheel. Verwen je smaakpapillen met een onvergetelijke smaakervaring!

Bekijk product
Image-block

Spicy Touch Blend Habanero

Only for legends! De Spicy Touch Blend Habanero is voor echte waaghalzen en liefhebbers van intense smaken. De Habanero is een hele hete peper, met een smaakondertoon van tropisch fruit. Voeg daar nog piment, paprika, gember en de bittere tint van cacao aan toe en het resultaat is een scherpe, vurige en smaakvolle explosie in je mond! Durf jij de ware betekenis van ‘pittig’ te ontdekken met de levendige hitte in deze mix?

Bekijk product
Image-block