KNEED & KLAAR PEULGEHAKT - Klassiek gekruid

Dat vleesvervangers beter zijn voor de planeet weten we. Met de introductie van een droge variant doet Verstegen hier nog een schepje bovenop. Het transport is minder belastend voor het milieu en door de lange houdbaarheid wordt er minder eten weggegooid, wat een positieve impact heeft op onze aarde. Best plantaardig toch?

Image-block

KNEED & KLAAR PEULGEHAKT - Klassiek gekruid

Koken wordt een peulenschil met klassiek gekruid PEULGEHAKT. Op smaak gebracht met geroosterde ui, knoflook, tomaat en gerookte paprika. Verrijkt met de allerbeste zwarte peper uit Zuid-Sumatra. Of je het nu verwerkt in een (pasta)saus of een ovenschotel, met deze voedingsrijke vleesvervanger geef je inhoud aan ieder eetmoment.

2 porties, goed voor 200 gram Peulgehakt.

Bestel hier!
Image-block

KNEED & KLAAR PEULGEHAKT - Italiaans gekruid

Geef je smaakpapillen temperament met Italiaans gekruid PEULGEHAKT. Op smaak gebracht met tomaat, knoflook en een flinke lepel basilicum, tijm en oregano. Een klassieke pasta bolognese zonder vlees? Sì certamente! Met deze karaktervolle vleesvervanger zet jij in een handomdraai la dolce vita op tafel.

2 porties, goed voor 200 gram Peulgehakt.

Bestel hier!
Image-block

KNEED & KLAAR PEULGEHAKT - Pittig gekruid

Met pittig gekruid PEULGEHAKT maak je gehakt van de traditionele variant. Een milde blend van geroosterde ui, knoflook, tomaat en gerookte paprika krijgt een pittige boost door jalapeño en chilies. De zwarte peper uit Zuid-Sumatra doet daar nog een snufje bovenop. Van vlotte ovenschotel tot temperamentvolle taco. Van avondvullend programma tot midnight snack, deze lang houdbare mix staat dag en nacht voor je klaar.

2 porties, goed voor 200 gram Peulgehakt.

Bestel hier!
Image-block