Echt in elk gerecht - Verstegen

Echt in elk gerecht

Alles smaakt lekkerder als het echt is. Dat realiseren we ons bij Verstegen elke dag. Daarom is ‘echt’ het uitgangspunt van alles wat we doen: het telen van kruiden en specerijen op plekken waar ze echt het beste groeien; bij de oorsprong. Het leveren van kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit. En het creëren van de echte smaken in gerechten. Zodat jij gerechten kunt maken die rijk en vol van smaak zijn. Of je nu met losse kruiden van Verstegen kookt of met mixen zoals Original Spice Blends, je weet dat je kookt met kruiden en specerijen zoals ze horen te zijn. Daarom nemen we je graag mee in de wereld van ‘echt’.

Echte verhalen achter...

Wat is het verschil tussen peper en peper? Of tussen nootmuskaat en nootmuskaat? Ze lijken misschien hetzelfde, maar achter dezelfde kruiden en specerijen gaat een wereld van verschil schuil. Oorsprong, teeltproces, aandacht, verwerking, het zijn allemaal factoren die bepalen of peper echte peper is. Heel belangrijk, want het is de kwaliteit van kruiden en specerijen die de smaak bepaalt. Het kan je gerecht maken of breken. Daarom laten we je graag zien waar je echte kruiden en specerijen aan kunt herkennen. Hoe horen ze eruit te zien? En hoe zit het met de smaak en de geur? In 5 voorbeelden leer je anders te kijken naar kruiden en specerijen en te kiezen op kwaliteit. Word een kenner!

Een recept om echt te proberen! 🍽

Chai latte met sinaasappel en kruidnagel

Op zoek naar een snel en makkelijk recept voor een heerlijk drankje waarvan je van binnen helemaal warm wordt? Probeer dan onze chai latte met sinaasappel en kruidnagel!

Bereid met een heerlijke combinatie van onder andere kruidnagel, kaneelpoeder en sinaasappel. Een drankje waar je lekker van kan genieten met vrienden of familie.

Bekijk Recept

Echt in elk gerecht in kruidenmixen 🧂

World Spice Blends: Authentieke wereldsmaken

Ga de wereld rond in je eigen keuken! Met de World Spice Blends zet je échte smaken van over de hele wereld op tafel. Authentieke combinaties, zoals ze van origine zijn bedacht in het land of de streek van herkomst. Puur en vol van smaak, gemaakt van kruiden en specerijen van de beste kwaliteit, zonder toegevoegd zout. Zo kun jij bewust genieten van de heerlijke, karakteristieke smaken die de wereld te bieden heeft. Probeer ze allemaal!

Ontdek meer
World Spice Meals: Wereldse maaltijden

Een heerlijke maaltijd in één potje: dat zijn onze World Spice Meals! Met deze onweerstaanbare mixen, gemaakt van de beste kruiden en specerijen en zonder toegevoegd zout, tover jij in een handomdraai een wereldse en lekkere doordeweekse maaltijd op tafel. Van couscous tot lasagne en van pasta tot poké bowl. Probeer en varieer!

Ontdek meer