Dipsaus maken van kwark en munt

Fris-zure kwark dip met munt. Proef de Midden-Oosterse smaken met deze heerlijke fris-zure kwark dip. Lekker met verse groenten of brood.

  • Bereidingstijd: 10 min
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht, Snacks

Bereidingswijze

1. Hak de knoflook en de verse munt fijn. Meng de kwark met de knoflook, het sap van de citroen en de World Spice Blend – Ras el Hanout.

2. Garneer de dip rijkelijk met olijfolie en verse munt. Serveer met verse groenten of brood.

Variatietip
Voeg deze dip ook eens toe aan deze wraps met beef kofta, als dip bij een borrelplank of als dressing in een (couscous)salade.

Ingrediënten

– 250 g magere kwark
– 2 tenen knoflook
– 1 citroen
– 2 el verse munt
– 1 tl World Spice Blend – Ras el Hanout
– (olijf)olie, naar smaak