Recepten

Het perfecte gerecht voor een druiligere herfstdag, koude winterdag of feestelijke avond met de familie: kaasfondue. Het past bij elke gelegenheid en valt altijd in de smaak!

Winterse kaasfondue
Vegetarische Loempia's

Er gaat niets boven een lekkere krokante loempia voor bij de borrel! Bekijk nu deze vegetarische variant.

Vegetarische loempia’s

Een leuke variant op de standaard sushirol: een burrito sushirol! Een aanrader voor iedere liefhebber van sushi.

Burrito sushirol met gemarineerde zalm

Deze kipdrumsticks zijn perfect om te serveren tijdens een zonnige BBQ-avond.

Zomerse salade met Piri Piri drumsticks van de BBQ

Deze vegan bloemkoolpizza is perfect voor een snelle maaltijd op een drukke dag!

Vegan bloemkoolpizza met artisjok

Lekker én lekker snel: krokante schnitzel met aardappelsalade!

Krokante schnitzel met aardappelsalade

Hoe heerlijk: DIY appelmoes, snel en gezond!

Zelfgemaakte appelmoes met kaneel

Een traditioneel gerecht van kip, friet en sla, maar dan in een nieuw ‘krokant’ jasje!

Krokante kip met Franse friet

Een simpel en snel te bereiden gerecht betekent niet dat het smaakloos is. Dit recept bewijst het tegendeel!

Krokante kabeljauw met zomerse groenten

Doordat deze paella zowel vis als vlees bevat, ontstaat er een verrassende combinatie!

Frisse paella met chorizo en garnalen

Deze kleurrijke zomerse risotto is hét gerecht voor op een zomerse warme avond!

Zomerse risotto met burrata

Deze snelle smoothiebowl is voedzaam, lekker en gezond. De smoothie is een echte smaakexplosie door de verschillende smaken die gebruikt worden.

Smoothiebowl met amandelmelk en pure chocolade

Simpele snelle pasta tagliatelle met zomerse groenten. Door de romige saus komen de smaken van de pasta verde kruiden nog beter tot zijn recht.

Romige tagliatelle met zomerse groenten

Het bekendste Surinaamse gerecht met aardappel, kousenband en kip: we hebben het natuurlijk over roti!

Roti kerrie met kousenband

Liefhebber van pasta? Ga dan aan de slag met deze romige fusilli met krokante spek en manchego!

Fusilli met krokante spek en manchego

Vegetarische noedels met knapperige groenten, omeletreepjes en cashewnoten, heerlijk!

Vegetarische noedels met omeletreepjes en cashewnoten

Dit smaakvolle gerecht met rijstnoedels is ideaal voor een lichte maaltijd.

Rijstnoedels met broccoli en garnalen

Een makkelijk recept voor het bekende wereldgerecht Kip Madras. De appels die hierin verwerkt zijn, zorgen voor een zoete twist aan het gerecht.

Romige Kip Madras met gele rijst

Zin in rendang, maar heb je niet al te veel tijd om in de keuken te staan? Maak dan deze kip rendang met friet. In 30 minuten klaar!

Kip rendang met friet

Een AVG’tje, maar dan met een pittig randje! Heerlijk met onze Spicy Touch Blend Red Pepper kruiden.

Traybake met spicy kipdrumsticks

Houd je van een beetje pit in het eten? Ga dan aan de slag met deze gevulde paprika’s met gekruid gehakt.

Gevulde paprika’s met gekruid gehakt

Op een zomerse avond zin in een fris, maar pittig gerecht? Maak dan deze pulled zalm taco’s met mango.

Pulled zalm taco’s met mango

Heet, heter, heetst! Houd jij van lekker pittig eten? Dan dagen we je uit om deze pittige kipspiezen met ananas te proberen!

Pittige kipspiezen met ananas
Cheesecake

Maak de standaard cheesecake nog lekkerder met Verstegen World Spice Blend - Pumpkin Spice en speculaas. De cheesecake wordt au bain-marie afgebakken, waardoor deze zacht wordt van binnen.

Cheesecake met pumpkin spice en speculaas

Dit snelle en makkelijke gerecht is ideaal voor een doordeweekse avond. De krokante korst op de kabeljauw zorgt voor een extra bite in het gerecht.

Krokante kabeljauwhaas met krieltjes

Een heerlijk verfrissend drankje voor op een warme dag. De kardemom kruiden en sinaasappel geven een gezonde twist aan de ice tea.

Homemade ice tea met sinaasappel

Deze aardbeien tartelette ziet er niet alleen heerlijk zomers uit, hij is ook nog eens makkelijk en snel te maken. De bodem is lekker knapperig en luchtig, waardoor de tartelette niet te machtig is.

Klassieke aardbeien tartelette

Verrassend, deze cheesecake bites! De vadouvan kruiden zorgen voor een goede combinatie tussen zoet en hartig.

Cheesecake bites met sinaasappelcompote

Een heerlijk verfrissende mocktail met honing, kurkuma en bloedsinaasappel.

Oranje mocktail

Deze mini quiches zijn niet alleen leuk om thuis te eten, maar ook heerlijk om mee te nemen naar een picknick in het park.

Mini quiches met witte asperge en beenham
lamsspiezen

Malse lamsspiesjes die gemarineerd zijn in de Chermoula kruiden!

Chermoula lamsspiezen met geroosterde groenten en aardappels

Deze snelle havermout is niet alleen superhealthy, maar ook nog eens lekker. De havermoutpap is snel te maken en door de verschillende kruiden die erin zitten kun je makkelijk variëren met toppings.

Havermoutpap met chai kruiden

Deze vegan tosti is het perfecte lunchgerecht. De Cajun kruiden zorgen ervoor dat de aubergine een heerlijk gekruide smaak krijgt.

Pantosti met hummus en aubergine

Deze wrap is een ideaal gerecht voor de lunch. Voedzaam, maar niet te zwaar.

Wortelwraps met halloumi en gegrilde paprika

De crispy granola met gojibessen en hazelnoten zorgt voor een gezond en voedzaam ontbijt. Doordat er kokosyoghurt wordt gebruikt, is het gerecht zoeter, waardoor de 5 Spices beter naar voren komt.

Kokosyoghurt met granola en gojibessen
Wrap

Het frisse van de komkommer in deze wrap bites zorgt ervoor dat de gerookte zalm perfect in balans is met de World Spice Blend - Vadouvan kruiden. De wraps zijn snel en makkelijk te maken.

Wrap bites met zalm, tuinkers en crème fraîche
Eiersalade

De eiersalade is makkelijk te combineren bij verschillende borrelplanken. De salade kan geserveerd worden op stokbrood en toastjes, maar is ook heerlijk voor op de boterham.

Eiersalade met bieslook
Omeletrol

Deze omeletrol is niet alleen leuk om te serveren bij een borrelplank, maar is ook heerlijk bij een paasontbijt of -lunch. De pancetta die over de omeletrol wordt verdeeld zorgt voor een lekkere zoute bite.

Omeletrol met cherrytomaat en spinazie
Focaccia

Deze overheerlijke focaccia is knapperig aan de buitenkant, maar luchtig en zeer smaakvol aan de binnenkant. Het recept is snel en makkelijk te maken. Door de World Spice Blend - Toscane kruiden komt de Italiaanse smaak nog meer tot zijn recht.

Focaccia met zwarte olijven en cherrytomaten
Naanbrood

Naanbrood mag natuurlijk niet ontbreken op de borrelplank. Door de World Spice Blend Tandoori - Masala kruiden die in het brood verwerkt zitten krijgt het brood een heerlijk kruidige smaak.

Zelfgemaakt naanbrood met koriander
Madeleines

Deze leuke en kleurrijke cakejes zet je in een korte tijd op tafel, doordat je de madeleines zelf niet meer hoeft te maken. Met de World Spice Blend - Ras el Hanout in de chocolade komen de smaken beter tot hun recht.

Madeleines met pure chocolade en bospeen
ei

Een makkelijk en gezond recept. De ei muffins zijn niet alleen leuk op een borrelplank, maar kunnen ook als tussendoortje of lunch gegeten worden.

Ei muffins met rode paprika en spekblokjes
soep

Deze snelle soep zit boordevol met smaak. Door de grote hoeveelheid groenten die in de soep verwerkt zijn is het ook nog een enorm gezond gerecht.

Puntpaprika soep met tomaat
Tomatensoep

Deze goed gevulde soep is een leuke afwisseling bij de zoete gerechten van een high tea. De World Spice Blend - Napoli kruiden zorgen voor een lekkere kruidige smaak aan de soep.

Gevulde tomatensoep met courgette
Kipdrumsticks

Deze gemarineerde kipdrumsticks krijgen een lekker pittige smaak, doordat ze gemarineerd worden in World Spice Blend - Jamaican Jerk. Als frisse tegenhanger dip je de drumsticks in crème fraîche dip.

Gemarineerde kipdrumsticks uit de oven met crème fraîche dip
Geitenkaascrème

Deze geitenkaascrème is een leuke en smaakvolle toevoeging aan de borrelplank. De crème kan met veel verschillende dingen gecombineerd worden. Door de gegrilde paprika is de crème nóg smaakvoller.

Geitenkaascrème met gegrilde paprika
Bruschetta

Deze krokante courgette bruschetta’s zijn lichtpittig door de World Spice Blend - Harissa kruiden. Het frisse van de citroen en het vettige van de geitenkaas zorgen ervoor dat het gerecht in balans wordt gebracht.

Bruschetta met courgette en geitenkaascrème
Rookworst

Deze vegetarische rookworst is perfect voor op verschillende soorten borrelplanken. Het pittige van de World Spice Blend - Habanero kruiden wordt in balans gebracht door de crème fraîche die bij de borrelhap geserveerd wordt.

Gebakken vegetarische rookworst
Naanbrood

Deze labneh is een echte smaakexplosie. De World Spice Blend - Garam Masala kruiden worden in balans gehouden door het zoete van de granaatappel en het frisse van de munt.

Naanbrood met labneh
Rosbiefrolletjes

De rosbiefrolletjes zijn makkelijk te maken en zijn een heerlijke toevoeging aan verschillende soorten borrelplanken. De World Spice Blend - Chimichurri in de dressing zorgt ervoor dat de rolletjes goed gekruid zijn.

Rosbiefrolletjes met rucola en zongedroogde tomaten
Wrap

Deze lauwwarme wraps met gekruide kippendij en roomkaas zijn een ideaal gerecht voor op de borrelplank. De wraps zijn niet alleen smaakvol, maar ook nog eens makkelijk én snel te maken.

Wrap gevuld met kippendij en roomkaas
Mini-bladerdeeg-quiche

Deze mini quiches zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens enorm smaakvol. Door de World Spice Blend - 5 Spices die in de quiche verwerkt zit krijgt het gerecht een heerlijk zachte smaak. De quiches worden gemakkelijk in een muffin bakvorm gemaakt.

Mini bladerdeeg quiche met pompoen en feta
Yoghurtdip

Op zoek naar een lekkere dip voor tijdens een borrelavondje? Maak deze frisse yoghurtdip met citroen en pistache. De World Spice Blend - Za’atar in combinatie met de pistachenoten zorgen voor een net wat vollere smaak aan de frisse yoghurt. Heerlijk te combineren met vers naanbrood!

Yoghurtdip met citroen en pistache
Scones

Deze scones zijn niet alleen een perfecte toevoeging bij een high tea maar zijn ook nog eens heerlijk als ontbijt of tijdens de brunch. De World Spice Blend - 5 Spices kruiden zorgen voor een heerlijk kruidige smaak in de scone.

Scones met 5 Spices en pecannoten

Deze overheerlijke chocolademelk fantasie waarvan alleen de geur je al doet verlangen naar een regenachtige dag. De kruidige smaak van de 5 spices in de chocolademelk en het zoete van de slagroom en marshmallows zorg voor de perfecte combinatie.

Warme chocolademelk met 5 spices, slagroom en sinaasappel

Deze trio van crème brûlée met de sinaasappel cranberry compote is het ideale dessert om te delen tijdens de kerstdagen. De verschillende toppings geven iedere crème brûlée weer een verrassende smaak.

Crème brûlée trio met cranberry compote, amandel en roomijs

Een simpel ovengerecht, waar je met het gehele gezin van kan genieten tijdens de feestdagen.

Hele gevulde kip met geroosterde bospeen en aardappelpartjes

Een lekkere ovenschotel zonder vlees of vis. Deze ovenschotel van aardappel en pompoen is ideaal voor de winterse dagen. Het Verstegen Tafelgoud geeft de ovenschotel een extra kruidige smaak.

Ovenschotel met aardappel, pompoen en zuurkool

Deze vegetarische bieten terrine is een smaakvolle toevoeging op de kersttafel. De bieten geven in combinatie met de wortelen en geitenkaas een leuk kleur effect op tafel.

Bieten terrine met geitenkaas

Deze snelle home-made granola met pure chocolade en anijszaad kan in veel verschillende combinaties gemaakt worden. Tijdens de herfstachtige dagen is het een perfecte combinatie met sinaasappels, maar in de zomer kan dit ook prima gecombineerd worden met verse aardbeien.

Griekse yoghurt bowl met crunchy home-made granola

Deze voedzame Healthy pancakes zijn de ideale start van het nieuwe jaar! De mango en banaan die in het recept verwerkt zijn geven voldoende vitamines om de dag goed te beginnen.

Healthy pancakes met kokos en mango

Deze gezonde overnight oats zijn het perfecte begin van de dag. De combinatie van kokosmelk met Kurkuma en banaan zorgt voor een goede samen stelling tussen smaak en structuur.

Overnight oats met kurkuma, pindakaas en banaan

Mini pizzabites met chorizo, zwarte olijven en tomatensalsa, lekker voor bij de borrel of als snack tussendoor. De chorizo zorgt in combinatie met de zwarte olijven voor een exclusieve smaak.

Pizzabites met zwarte olijven, pecorino, chorizo en tomatensalsa

Maak indruk met deze krokante kip cajun en paprika aioli. Het is de ideale borrelhap tijdens een gezellige avond met vrienden of familie. Door de Mix voor Kip Krokant - Cajun komt er een extra kruidige smaak aan de krokante kip.

Krokante kip cajun met paprika aioli

Hoe leuk is het om je eigen flatbread te maken? Met dit recept gaat dat heel makkelijk. Serveer het flatbread met zelfgemaakte labneh en top af met zwarte olijven.

Zelfgemaakt flatbread met labneh en zwarte olijven

De kippendijspiezen zijn ligt pittig van smaak door de World Spice Blend -Tandoori Masala. Doordat er yoghurt gebruikt wordt in de marinade komt dit in een perfecte smaak balans.

Kippendijspiezen met rijst en naanbrood

World Spice Blend - Harissa geven de aubergine een hele andere smaak wanneer deze geroosterd wordt. Doordat de aubergine ingesneden is, trekken de heerlijke smaken helemaal in de aubergine. Deze kruidige smaak wordt in balans gebracht door de zoete gepofte tomaten.

Geroosterde aubergine met bloemkoolrijst en feta

Deze groente tortilla’s zijn snel en makkelijk te maken. Het pittige van de World Spice Blend - Habanero wordt in balans gebracht met de crème fraîche en bloemkool.

Paprika tortilla’s gevuld met rode paprika en kikkererwten

De groenten die lauwwarm in de pitabroodjes geserveerd worden zorgen er voor de het gerecht niet te zwaar is. De aardappelpartjes zorgen voor een leuke variatie op de standaard salade die vaak bij een pitabroodje wordt geserveerd.

Gemarineerde kipfilet met pitabrood en aardappelpartjes

Deze overheerlijke kipdrumsticks zijn gekruid met de Indische kruidenmix World Spice Blend - Garam Masala. De geuren van de verschillende specerijen die gebruikt worden in de kruidenmix zorgen ervoor dat het water in de mond loopt.

Gemarineerde kipdrumsticks met aardappelpartjes en spinazie

De geroosterde bloemkool, heeft een lekkere bite doordat deze geroosterd is. De World Spice Blend - Vadouvan zorgt er voor dat de bloemkool een smaakvolle kruiden laag heeft. Het gerecht is koolhydraatarm.

Bloemkool uit de oven met feta crumble en granaatappelpitten

Maak de zelfgemaakte saus van knoflook, tomaten, kookroom en World Spice Blend - Toscane en voeg deze toe aan de ravioli.

Ravioli met romige tomatensaus en spinazie

Het gerecht is makkelijk en snel voor te bereiden op dagen dat er eigenlijk geen tijd is om in de keuken te staan. De pompoen pitjes geven een verrassende bite aan het gerecht.

Zoete aardappelfriet met kikkererwten en witte kaas

Deze crispy nacho’s zien er niet alleen leuk uit maar zijn ook nog eens snel en makkelijk te maken. De nacho’s zijn uitermate geschikt om te delen met familie en vrienden.

Nacho’s met gehakt, avocadodip en cheddar

Een leuke variant op de traditionele macaroni die gebruikt wordt. De bovenkant van de ovenschotel met penne krijgt door de cheddarkaas een knapperige laag, waardoor er een lekkere bite aan het gerecht zit.

Romige ovenschotel met penne en beenhamreepjes

De zelfgemaakte saus die bij de gnocchi geserveerd wordt is door de gebakken aubergine zeer vol van smaak. De gedroogde tomaten zorgen voor een zoetere smaak aan de saus.

Gnocchi met een saus van ricotta, aubergine en zongedroogde tomaat

Dit gerecht is de perfecte combinatie tussen zoet, zuur en hartig. De World Spice Blend - 5 Spices geeft het gerecht niet alleen een heerlijke herfstsmaak, maar zorgt er ook voor dat het gerecht verrukkelijk ruikt.

Gepofte pompoen met zuurkool en krokant gebakken spekjes

Deze smaakvolle, kruidige cupcakes zijn de perfecte traktatie tijdens Halloween. Griezelig lekker!

Halloween Pumpkin Spice Cupcakes

Gehaktbrood geserveerd met grof gemalen mosterd, sperzieboontjes en aardappelpuree. De aardappelpuree is gemaakt met boter en room, zodat deze lekker smeuïg is en de perfecte combi met het gehaktbrood.

Gehaktbrood met aardappelpuree en sperziebonen

Geroosterde broodsoldaatjes met licht gezouten roomboter en een zachtgekookt ei is een heerlijk ontbijt en het ideale begin van de dag. Lekker dippen en klaar ben je!

Broodsoldaatjes met roomboter

Vegetarische gado gado, geserveerd met Verstegen Satésaus Hot. Deze satésaus geeft het gerecht net dat extra beetje pit.

Vegetarische gado gado met satésaus en seroendeng

Smaakvolle kip tandoori geserveerd met snijbonen en basmatirijst. De Griekse yoghurt zorgt voor een verrassend zuurtje in het gerecht.

Kip tandoori met rijst en snijbonen

Japanse noedels met gekruide kip, paksoi en champignons. De uitgebakken spekjes zorgen voor een leuke twist aan dit Japanse gerecht.

Noedels met gekruide kip, paksoi en champignons

Deze frisse salade met scampi en maïs geserveerd met stokbrood en kruidenboter is de ideale lunch op een warme dag.

Salade met scampi’s, stokbrood en kruidenboter

Op de huid gebakken zalmfilet met geroosterde bospeen uit de oven en goudbruin gebakken krieltjes.

Zalmfilet met krieltjes en geroosterde wortels

Wrap met kip gemarineerd met tex mex kruiden, avocado en een salade met kidneybonen, paprika en jalapeñopeper. Het zure van de Griekse yoghurt zorgt voor een goede balans met het pittige van de jalapeñopeper.

Wrap met kip, avocado en kidneybonen

Deze snelle wrap kip cajun en frisse salade is heerlijk om van te genieten op een warme zomerdag. Door de citroenmayonaise die erbij zit geef je een extra frisse tint aan het gerecht.

Wrap kip cajun met salade en citroenmayonaise

Klassieke spaghetti carbonara met uitgebakken pancetta en eigeel. Voor de twist in de carbonara hebben we cherrytomaten en peterselie toegevoegd. Hierdoor komen de smaken in de pasta nog beter samen.

Spaghetti carbonara met pancetta

Klassieke spaghetti bolognese met ui en geraspte kaas. Heerlijk door eenvoud!

Spaghetti bolognese

Surinaamse roti met aardappel, snijbonen, kippendij en roti vellen. Een heerlijk gerecht om samen met familie of vrienden te delen.

Roti met snijbonen, kippendij en aardappel

De overheerlijke rundergehaktbal wordt geserveerd op een wit puntje, simpel maar lekker. Om het helemaal af te maken zit er mosterd bij.

Broodje bal

Klassiek frites met stoofvlees gemaakt met runderlappen, bruinbier en winterpeen. Een must om stoofvlees met frites en mayonaise te eten.

Frites met stoofvlees

Een leuke variant op de standaard kapsalon, de Mix voor Patat/Frites in combinatie met de cheddar kaas geeft de kapsalon een Mexicaanse twist. Het pittige van de jalapeñopepers maakt het gerecht helemaal af.

Kapsalon met cheddar, rundergehakt en tomaat

Voor een lichte en makkelijke maaltijd: shashlick van varkenshaas en paprika. Geserveerd op Libanees platbrood met romige knoflooksaus.

Shashlicks met Libaneesbrood en knoflooksaus

Zin in een frisse stamppot? Deze stamppot van zoete aardappel, peterselie en bosui zal zeker in de smaak vallen!

Stamppot van zoete aardappel, peterselie en bosui met zalm

Deze kippendij shoarma op Turks brood met frisse salade en citroenmayonaise is erg lekker!

Kippendij shoarma op Turks brood, citroenmayonaise en salade

Deze bami met groenten, ham, heerlijke satésaus en kroepoek is perfect voor een smakelijke en makkelijke maaltijd.

Bami met gemengde groente, ham, satésaus en kroepoek

Dit recept voor steak met jus, rozemarijn krieltjes en broccoli is eigenlijk de luxe variant van een AVG’tje – aardappels, vlees en groente.

Steak met jus en rozemarijn krieltjes

Een lekkere traditionele kippenbout, wij vinden het heerlijk! Deze keer serveren we de kippenbout met een frisse salade met perzik en lekker gekruide twisterfriet.

Kippenbout met twisterfriet en salade met perzik

Weinig tijd om te koken, maar wel een smakelijke maaltijd op tafel willen zetten? Deze traybake met gnocchi en gehaktballetjes is perfect als je niet al te veel tijd hebt om in de keuken te staan.

Traybake met gnocchi, gehaktballetjes en paddenstoelen

Deze heerlijke stamppot met prei, braadworst en oude kaas krokant is perfect voor als de warmte plaats gaat maken voor koudere temperaturen.

Stamppot met prei, gebakken braadworst en oude kaas krokant

Deze spinaziestamppot en gehaktballetjes krijgt een verrassende twist door de combinatie met gepofte cherrytomaten. Lekker voor een doordeweekse dag of in het weekend.

Spinaziestamppot met gehaktballetjes en gepofte cherrytomaat

Indruk maken bij je familie en vrienden tijdens de feestdagen? Ga dan aan de slag met deze heerlijke cocktail boordevol kruiden.

Kruidige feestdagen cocktail

Vegetarische noedels met een zacht gefrituurd eitje, op smaak gebracht met Keukengoud en Tafelgoud.

Noedels met wokgroenten en een gefrituurd ei

Een lekkere biefstuk met groenten en aardappelpuree klinkt altijd goed, toch? Deze biefstuk brengen we speciaal op smaak met Keukengoud en Tafelgoud.

Biefstuk met gepofte aardappelpuree, Keukengoud en Tafelgoud
OSB Oriental Blend voor Poké Bowl - Poké bowl met gemarineerde zalm en mango

Gezondere versie van het klassieke poké bowl recept met quinoa, gemarineerde zalm, zoete mango, romige avocado en frisse radijs.

Poké bowl met gemarineerde zalm en mango
OSB Oriental Blend voor Poké Bowl - Vega poké bowl met gemarineerde tofu

Deze vega poké bowl maak je gemakkelijk thuis klaar met gemarineerde tofu en heerlijke zeewiersalade.

Vega poké bowl met gemarineerde tofu
Steak met BBQ rub en frisse salade

Er gaat niks boven een heerlijke steak van de barbecue! Zeker niet met een zelfgemaakte BBQ rub van verschillende kruiden.

Steak met BBQ rub en frisse salade

Gepofte hasselback aardappel van de BBQ met rozemarijn en knoflook, deze wordt geserveerd met een spies van gekruide kippendij en een saus van yoghurt en kerrie.

Gekruide kippendij spies met hasselback aardappel van de BBQ
Satésaus-origineel-en-Mix-voor-Scampi-en-Garnalen-Garnalenspies-van-de-BBQ-met-Oosterse-salade

Deze gekruide garnalenspies met satésaus zijn het perfecte alternatief op de vlees variant.

Garnalenspies van de BBQ met Oosterse salade
Satésaus-Origineel-en-Mix-voor-Saté-Indonesische-saté-van-de-BBQ

Deze kippendijsaté geserveerd met satésaus, huisgemaakte atjar en komkommer is een typisch Indonesische combinatie.

Indonesische saté van de BBQ
Mix-voor-Zalm-Zalm-en-papillotte-met-geroosterde-seizoens-groente

Zalm en papillotte: gekruide zalmfilet als pakketje bereid met dungesneden prei en citroen.

Zalm en papillotte met geroosterde seizoen groente
Mix-voor-Pikante-Kip-Pikante-kip-met-tzatziki-en-frisse-salade-van-mango-en-radijs

Gegrilde pitabroodjes van de BBQ gevuld met een frisse salade van mango, radijs en ijsbergsla.

Pikante kip met tzatziki en frisse salade van mango en radijs
Mix-voor-Marinade-Shaslicks-van-varkenshaas-met-gerookte-paprika-crème-fraîche

Shaslicks gemaakt van varkenshaas, courgette en paprika, gegrild op de BBQ met een wrap, gegrilde little gem sla en een crème van gerookte paprika en crème fraîche.

Shaslicks van varkenshaas met gerookte paprika crème fraîche
Mix-voor-Kruidenboter-Kruidenboter-met-en-zomerse-salade-en-robuust-stokbrood

Een zomerse salade om te delen met gegrilde watermeloen van de BBQ en feta, geserveerd met verse kruidenboter en robuust stokbrood.

Kruidenboter geserveerd met een zomerse salade en robuust stokbrood
Mix-voor-Hamburger-Traditionele-hamburger-met-cheddarkaas-en-ui

Een traditionele hamburger met cheddarkaas, augurk en sla. De hamburger wordt geserveerd op een overheerlijk hamburger broodje samen met tomaat en gekarameliseerde uienringen.

Traditionele hamburger met cheddarkaas en ui
Franse omelet met vegetarische spek, brie en champignons

Een goed gevulde Franse omelet met een vulling van romige brie, champignons en knapperige walnoten.

Franse omelet met vegetarische spekjes, brie en champignons
OSB Dutch Blend voor Stoofvlees - Stoofvlees van jackfruit met zoete aardappelfriet

Heerlijke stoofschotel met augurk, peppadew en zure room en zoete aardappel frietjes, een verrassing op je bord.

Stoofvlees van jackfruit met zoete aardappelfriet
OSB Dutch Blend voor Stoofvlees - Stoofvlees van runderriblappen met friet

Een heerlijke stoof met rode wijn. Perfect in combinatie met frietjes, knapperige rode ui en verse peterselie.

Stoofvlees van runderriblappen met friet
OSB Italian Blend voor Lasagne - Italiaanse lasagne bolognese

Een Italiaanse lasagne met een basis bolognese saus die bestaat uit groenten, tomaat en gehakt. De lasagne is extra lekker door het gebruik van Parmezaanse kaas tussen iedere laag.

Italiaanse lasagne bolognese
OSB Italian Blend voor Lasagne - Lasagne met zoete aardappel en spinazie

Een vegetarische lasagne die boordevol groenten zit. Met twee soorten kaas voor een extra knapperige laag op de lasagne en pijnboompitten door de vulling voor een leuke twist en extra bite.

Lasagne met zoete aardappel, spinazie en pijnboompitten
OSB Italian Blend voor Pasta - Pasta alla Norma met pijnboompitten en gebakken ricotta

Een klassiek recept uit Sicilië voor een vegetarische pasta met aubergine. Dit recept wordt afgemaakt met ovengebakken ricotta en pijnboompitten.

Pasta alla Norma met pijnboompitten en gebakken ricotta
OSB Java Blend voor Nasi Bami - Bami met kipsaté en satésaus

Een traditionele variant van de bami met kipsaté en zelfgemaakte satésaus. Deze saus staat zo op tafel en maakt het gerecht helemaal af.

Bami met kipsaté en satésaus
OSB Java Blend voor Nasi Bami - Vega crunchy bami met krokante tofu en krokant gebakken ei

Deze vega crunchy bami bestaat uit krokante tofu en ei wat heerlijk is in combinatie met de groenten, zoete kokos en zoetzure komkommer. Een leuke twist van de normale bami.

Vega crunchy bami met krokante tofu en krokant gebakken ei
OSB Middle East Blend voor Couscous - Couscous met falafel en tahindressing

Een heerlijke frisse couscous salade door het gebruik van granaatappelpitten en munt.

Couscous met falafel en tahindressing
OSB Middle East Blend voor Couscous - Marokkaanse couscous met zoete kip, abrikoos en feta-yoghurtsaus

Een Marokkaanse couscous met een zoete, pittige en rokerige smaak.

Marokkaanse couscous met zoete kip, abrikoos en feta-yoghurt saus
OSB Spicy Blend voor Chili con Carne - Chili con carne met avocado en crème fraîche

Een voedzame maaltijd met bonen, paprika en avocado.

Chili con carne met avocado en crème fraîche
OSB Spicy Blend voor Chili con Carne - Chili sin carne met nacho’s en guacamole

Vegetarische chili van linzen met een zelfgemaakte guacamole.

Chili sin carne met nacho's en guacamole
OSB Tex-Mex Blend voor Burrito's - Gekleurde Mexicaanse burrito’s met limoen-kwarkdip

Een kleurrijke wrap waar extra groente in is verwerkt met romige guacamole, knapperige walnoten en een kruidig warm mengsel van paprika, bonen en ui.

Gekleurde Mexicaanse burrito's met limoen-kwarkdip
OSB Spicy Blend voor Mac & Cheese - Mac & Cheese met oude kaas en cheddar

Pasta in een romige kaassaus van oude kaas en cheddar, met zoutige ham én een knapperig laagje.

Mac & Cheese met oude kaas en cheddar
OSB Tex-Mex Blend voor Burrito's - Mexicaanse burrito's met gehakt, chipotle en crème fraîchesaus

Deze burrito’s zijn gevuld met basmati rijst, gehakt, mais, chipotle peper, tomaten en prei.

Mexicaanse burrito's met gehakt, chipotle en crème fraîchesaus
Gegrilde abrikoos met 5 spices crumble en gekarameliseerde pecannoten

Heerlijk dessert met de zoete smaak van de abrikoos en de gekarameliseerde pecannoten, de hartige smaak van de 5 spices crumble en de romigheid van de mascarpone.

Gegrilde abrikoos met 5 Spices crumble en gekarameliseerde pecannoten
Biryani met broccoli en tempeh

Biryani met broccoli en tempeh! Heerlijk voor een doordeweekse dag. De rijst wordt gebakken met ghee (de Indiase versie van geklaarde boter) en dat wordt gegaard met water en kruiden. Omdat de rijst in dit gerecht centraal staat is het lekker om jasmijnrijst te gebruiken.

Biryani met broccoli en Tempeh
Geroosterde pompoen salade met vijgen en hazelnoten

Een heerlijke salade met zoete geroosterde pompoen en vijgen, knapperige hazelnoten en de kruidige Vadouvan olie.

Geroosterde pompoen salade met vijgen, hazelnoten en Vadouvan olie
Ratatouille uit de oven met Dordogne kruiden

Deze ratatouille uit de oven is een luxere variant van de traditionele groentestoof. Opgebouwd uit plakjes van groente die worden gegaard in de oven, in plaats van de pan.

Ratatouille uit de oven met Dordogne kruiden
Toscaanse salade van groene asperges met burrata en frambozen

Een kleurrijke Toscaanse salade die je zo op tafel hebt gezet. Heerlijk door de knapperige asperges en geroosterde pijnboompitten, de romige burrata en zoete frambozen.

Toscaanse salade van groene asperges met burrata en frambozen
Melanzane alla parmigiana met ciabatta

Melanzane alla parmigiana betekent aubergine met Parmezaanse kaas. Een heerlijke vegetarische ovenschotel, waar je het vlees absoluut niet mist.

Melanzane alla parmigiana met ciabatta en Napolitaanse kruiden
Chakalaka met paprika en geroosterd brood

Een Afrikaanse licht pittige groentestoof met bonen. Perfect voor vegetariërs en heerlijk om te eten met brood.

Chakalaka met Kaapse kruiden, paprika en geroosterd brood
Harissa wortelen met losgeklopte geitenkaas en granaatappelpitten

Het kruidige van de harissa laat de zoete smaak van de wortelen nog beter tot zijn recht komen. De romige geitenkaas en zoete granaatappelpitten maken dit gerecht tot een kleurrijke verrassing op jouw tafel!

Harissa wortelen met losgeklopte geitenkaas en granaatappelpitten
Freekeh salade met gegrilde kip, granaatappelpitten en za’atar

Freekeh is een graansoort dat veel in het Midden-Oosten wordt gebruikt. Het is rijk aan vezels en gaat goed samen met het Oosterse kruid Za’atar.

Freekeh salade met gegrilde kip, granaatappelpitten en Za'atar
Vega cajun burger met mango en koolsla

Een zelfgemaakte vegetarische burger met goede smaak vanwege het gebruik van de World Spice Blend - Cajun. Lekker met de zoete mango en de knapperige en frisse koolsla.

Vega Cajun burger met mango en koolsla
Kleine taco's met stoofvlees en ingelegde rode ui

Het stoofvlees wordt langzaam gegaard en heeft een licht pittige smaak door het gebruik van de Habanero. Om het nog wat pittiger te maken is de taco gegarneerd met Jalapeño peper. Dus wil jij pittig eten? Dan zijn deze pittige taco's iets voor jou!

Pittige taco's met Habanero stoofvlees en ingelegde rode ui
Caribische bowl met gegrilde ananas en vega Jamaican kip

Een exotisch gerecht met verschillende heerlijke smaken. Met deze Caribische bowl verras jij je gasten echt!

Caribische bowl met gegrilde ananas en vega Jamaican Jerk kip
Vega hotdog met chimichurri en koolsla

Deze vegetarische hotdog staat zo op tafel, maar ziet er feestelijk uit. Er is gebruik gemaakt van verschillende structuren en een koolsalade met Chimichurri.

Vega hotdog met Chimichurri en koolsla
Kip-tikka-masala

Kip tikka masala met rijst oftewel curry. Dit is een Indiaas gerecht dat bestaat uit gekruide kip met een pittige saus, geserveerd met rijst.

Kip Tikka Masala met rijst en amandelschaafsel
Bulgur

Een eenvoudig vegetarisch gerecht met geroosterde groenten in Berbere kruiden.

Bulgur met geroosterde pompoen, granaatappelpitten en Berbere kruiden
rode-linzensoep

Een heerlijke en goed vullende maaltijdsoep met veel vezels door de linzen.

Rode linzensoep met Ras el Hanout
Lamsstoof met Vadouvan

Een Franse lamsstoof met mals vlees door het lange stoven en een Indiase twist door het gebruik van de Vadouvan.

Lamsstoof met Vadouvan en naanbrood
aubergine-stoof

Een voedzame aubergine stoof met veel groenten. Lekker om te serveren met naanbrood om mee te dippen.

Aubergine stoof met pistache, naanbrood en Chermoula
Tandoori masala curry met geroosterde kip

Bij Tandoori Masala curry wordt er altijd gebruik gemaakt van yoghurt en kruiden als basis. Heerlijk met de gegrilde kip.

Tandoori Masala curry met gegrilde kip
Pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca is een simpele, maar heerlijke pasta met als basis tomaten, ansjovis, olijven, kappertjes en knoflook.

Pasta alla puttanesca met Napolitaanse kruiden
Bloemkoolschotel met gehakt en Kaapse kruiden

Een ovenschotel die makkelijk te bereiden is met bloemkool en een krokante kaas laag. De combinatie van kaas en crème fraîche maakt het extra romig.

Bloemkoolschotel met gehakt en Kaapse kruiden

Heerlijke vegetarische chili met een spicy kick.

Pittige chili sin carne met Habanero
Moussaka met tomatensambal van harissa

Een pittige variant van de traditionele moussaka. De harissa sambal geeft de gehaktsaus met tomaten een spannende smaak.

Moussaka met pittige tomatensambal van Harissa
5 spices ramen met krokante kip en gegrilde pompoen

De World Spice Blend - 5 Spices zorgen voor een kruidige en licht zoete bouillon. Heerlijk met de zoete pompoen en knapperige kip.

Five Spices ramen met noedels en kip
Kruidige mosselpan met Vlaamse frieten en mosterdmayo

Een kruidig mosselpannetje met room, wijn, groente en World Spice Blend - Dordogne. Geserveerd met dikke (Vlaamse) frieten en een mosterdmayo.

Kruidig mosselpannetje met Vlaamse frieten en Dordogne kruiden
Jambalaya met chorizo, kip en gekruide bosui

Een makkelijk gerecht met in tomatenblokjes gekookte rijst. Doordat de chorizo, kip en kruiden meekoken heeft de jambalaya veel smaak.

Jambalaya met chorizo, kip, gekruide bosui en Cajun kruiden
Beef chimichurri taco met gegrilde groente

Taco met beef chimichurri met gegrilde groenten

Taco met beef chimichurri en gegrilde groente
Plaatpizza Toscane met pesto, champignons en prosciutto

Een pizza bianca met zelfgemaakte pesto en een luchtige verse pizzabodem.

Plaatpizza Toscane met rucola en prosciutto

Romige hummus met za’atar en Libanees brood om lekker in de hummus te dippen.

Romige hummus met Za’atar en flatbread

Een populair gerecht in Jamaica: gemarineerde kip. Heerlijk om te serveren met krokante aardappeltjes en een frisse salade.

Jamaican Jerk chicken met koolsla en chilimayonaise
Runderstoofpot-met-abrikoos

Heerlijke Ethiopische runderstoofpot met Berbere kruiden en zoete abrikoos. Boordevol smaak door het gebruik van een tajine.

Ethiopische runderstoofpot met abrikoos en Berbere kruiden
indiase-dahl

Een gevuld en voedzaam gerecht die wij bereiden met rode linzen, World Spice Blend - Garam Masala, pompoen, kokosmelk en nog meer heerlijke ingrediënten.

Indiase dahl met pompoen, spinazie en Garam Masala
marokkaanse-rijst

Probeer nu zelf deze Marokkaanse rijst met gehaktballen!

Marokkaanse rijst met gehaktballen, aubergine in tomatensaus en Ras el Hanout
smoothie-met-kardemom

Een heerlijke smoothie met een volle smaak door de avocado en lichtzoete smaak door de banaan.

Groene smoothie met kardemom
Kaneelcake

Een perfect dessert om een lekker diner mee af te sluiten!

Kaneelcake met sinaasappelfrosting
Gevulde-kipfilet

Een gevulde kipfilet? Een lekkere en eenvoudige manier om kipfilet een keer anders te serveren!

Gevulde kipfilet met mozzarella, tomaat en pesto

Voeg de rode ui, champignons, chipolataworstjes aan de spinaziestamppot toe en meng alles goed door elkaar. Eetsmakelijk!

Spinaziestamppot met champignons en chipolataworstjes
hutspot-met-braadworst

Laat deze hutspot met braadworst rond de tafel gaan en je zult gegarandeerd blije gezichten zien!

Hutspot met braadworst
stamppot-zoete-aardappel

Ideaal als afwisseling op de Hollandse pot en altijd lekker!

Zoete aardappelstamppot met chorizo
Boerenkool-stamppot-met-spekjes

Een verrassende, maar heerlijke smaak in combinatie met de boerenkool stamppot!

Boerenkool stamppot met spekjes

Een goede Hollandse hutspot met kipgehaktballen maak je zo extra lekker!

Hutspot met kipgehaktballen
boerenkool-oven-stamppot

Een heerlijke volle boerenkool oven stamppot, dat is wat je nodig hebt op een koude herfstdag!

Boerenkool oven stamppot
Limburgs-zoervleisj

Een traditionele Limburgse stoofpot met een licht zure smaak.

Limburgs zoervleisj oftewel zuurvlees

Steak en jus met puree, snijbonen en champignons voor een complete maaltijd.

Steak en jus met puree, snijbonen en champignons
romige-zuurkool-stamppot

Een lekker gerecht voor een echte herfstdag!

Romige zuurkool stamppot
Steak-en-jus

Maak thuis de perfecte restaurant-steak!

De perfecte steak met jus

Variatietip: Ook lekker met chipolata worstjes i.p.v. gekookt ei!

Spinaziestamppot met een gekookt eitje
Gado-gado-bowl

Maak je eigen Gado Gado bowl vol verse groenten en gamba's samen met de lekkerste satésaus!

Gado Gado bowl
Rosbief-met-risotto

Maak deze heerlijke klassieker: Rosbief met peperkorst!

Rosbief met peperkorst en risotto
Patatas-bravas-met-chili

Perfect voor een Spaanse tapasavond met je vrienden of familie!

Kruidige patatas bravas met chili crème fraîche
zalm-met-witte-pepersaus

Met dit gerecht laat je iedereen genieten!

Zalm met witte pepersaus
Knoflookchips

Serveer deze zelfgemaakte knoflookchips met een home-made baba ganousch!

Knoflookchips van flatbread met zelfgemaakte baba ganoush
Gember-smoothie

Super snel klaar en je kan er op elk moment van de dag van genieten.

Cranberry-gember smoothie
Poke-bowl

Waarom afhalen als zelf maken zoveel lekkerder is!

Poke bowl met rode rijst, warm gerookte zalm en miso saus
Poké-bowl

Een zelfgemaakte poké bowl om van te smullen!

Poké bowl met courgetti, nori surimisticks en ingelegde rode ui

Deze goed gevulde kippenragout met champignons en prei heeft veel diepgang in smaak door de verschillende specerijen die in de bouillon verwerkt zitten. Een leuk kindvriendelijk feestelijk Sinterklaas recept met mijtertjes.

Ragout pasteitje met Sinterklaas mijter

Deze suikerbrood wentelteefjes met steranijsslagroom en walnootijs zijn de ultieme guilty pleasure van deze winter. Maak indruk met dit gerecht tijden Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw.

Wentelteefjes van suikerbrood
ontbijtkoek-met-nootmuskaat

Ontbijtkoek met een heerlijke kruidige smaak!

Ontbijtkoek met nootmuskaat en roomboter
pasta-aglio-olio

Bereid de simpele en populaire pasta aglio olio!

Pasta aglio olio met een notenkorst kabeljauw
Vispannetje

Een heerlijk romig vispannetje geserveerd met wat brood om in de saus te dippen!

Romig vispannetje met kabeljauw en zalm
Zeezout-bonbons

Karamel en zeezout met dadels en chocolade. Een betere combinatie bestaat niet toch?

Karamel zeezout bonbons met dadels en chocolade
Tagliatelle-carbonara

Lekker gerecht geïnspireerd op de echte carbonara!

Tagliatelle carbonara met pancetta, gesmoorde prei en zwarte peper
zoete-aardappelschotel

Deze aardappelschotel is ideaal, want de oven doet het harde werk.

Crunchy zoete aardappelschotel met Parmezaan en tijm
Aardappeltwisters

Aardappeltwisters! Een creatieve manier om aardappels feestelijk te serveren.

Aardappeltwisters
kerrie-crostini

Deze lekkere borrelhap is helemaal vegan!

Crostini met vegan kip-kerrie salade
vanille-ijs

Zelf ijs maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Vanille-ijs met gekarameliseerde pecannoten en gekruid Himalayazout
speculaas-plaatkoek

Gevulde speculaas maar dan anders!

Speculaas plaatkoek met amandelspijs en peer
Zelfgemaakte-mosterd

Super makkelijk te bereiden en zelfs een jaar te bewaren!

Zelfgemaakte mosterd
Sesamkletskoppen

Sesamkletskoppen; koekjes die we al heel lang kennen en ook van houden, maar dan met een twist.

Sesamkletskoppen met witte chocolade
Sesamzaad-bladerdeegstengels

Perfect om bij een borrel op tafel te zetten, deze heerlijke bladerdeegstengels.

Kleine pesto bladerdeegstengels met sesamzaad
Kanelbullar-met-kandijsuiker

Heerlijk als dessert, maar ook als tussendoortje bij een lekker kopje thee.

Kanelbullar met kandijsuiker
Kerrie-Vegan-jackfruit

Jackfruit is dé perfecte vleesvervanger! Heerlijk in een jackfruit-kerrie met bloemkoolrijst.

Vegan jackfruit-kerrie met bloemkoolrijst en boontjes
dahl-met-papadums

De papadums zijn perfect om mee te dippen en maken dit gerecht helemaal af!

Dahl met papadums
gemberkoeken

Heerlijke koeken voor de echte gemberliefhebber

Ouderwetse gemberkoeken
omelet-wrap

Een heerlijke wrap van omelet!

Omelet wrap met sla, hummus en avocado
omelet-met-spek

Lekker als lunch of hoofdgerecht!

Okonomiyaki met spek
Pittige-kip

Als je zin hebt in een maaltijd met pit, dan moet je dit recept proberen!

Gebakken rijst met spicy kip
Kip-Bao-buns

Deze Bao buns zorgen echt voor een smaakexplosie!

Bao buns met spicy kip
Pita-gyros

Vul de pitabroodjes met heerlijk zelfgemaakte gyrosvlees en 100% natuurlijke ingrediënten.

Pita gyros
pappardelle-pasta

Een verrassende maar verrukkelijke combinatie!

Pappardelle pasta met kip in satésaus

Gerecht met heerlijk romige kokosrijst en citroengras zalm. De zalm is op smaak gebracht met citroengras en de World Spice Meal - Nordic.

Citroengras zalm met kokosrijst en paksoi

Heerlijk krokante macaroni met kaas, speciaal op smaak gebracht met de Spicy Blend voor Mac & Cheese.

Krokante Mac & Cheese uit de oven

Steak en jus met wit brood, geserveerd met een groene salade.

Steak en jus met wit brood

Een feestje voor jouw smaakpupillen met de bijzondere mix van gemarineerde kip met krokante bonen, romige kokosrijst en een fris pittige ananassalsa.

Jamaican Jerk kipdrumsticks met ananassalsa en kokosrijst

Plaattaart met ei, groene groenten en tuinkers, lekker en simpel!

Plaattaart met ei, groene groenten en tuinkers