Recepten

Deze overheerlijke chocolademelk fantasie waarvan alleen de geur je al doet verlangen naar een regenachtige dag. De kruidige smaak van de 5 spices in de chocolademelk en het zoete van de slagroom en marshmallows zorg voor de perfecte combinatie.

Warme chocolademelk met 5 spices, slagroom en sinaasappel

Deze trio van crème brûlée met de sinaasappel cranberry compote is het ideale dessert om te delen tijdens de kerstdagen. De verschillende toppings geven iedere crème brûlée weer een verrassende smaak.

Crème brûlée trio met cranberry compote, amandel en roomijs

Een simpel ovengerecht, waar je met het gehele gezin van kan genieten tijdens de feestdagen.

Hele gevulde kip met geroosterde bospeen en aardappelpartjes

Een lekkere ovenschotel zonder vlees of vis. Deze ovenschotel van aardappel en pompoen is ideaal voor de winterse dagen. Het Verstegen Tafelgoud geeft de ovenschotel een extra kruidige smaak.

Ovenschotel met aardappel, pompoen en zuurkool

Deze vegetarische bieten terrine is een smaakvolle toevoeging op de kersttafel. De bieten geven in combinatie met de wortelen en geitenkaas een leuk kleur effect op tafel.

Bieten terrine met geitenkaas

Deze snelle home-made granola met pure chocolade en anijszaad kan in veel verschillende combinaties gemaakt worden. Tijdens de herfstachtige dagen is het een perfecte combinatie met sinaasappels, maar in de zomer kan dit ook prima gecombineerd worden met verse aardbeien.

Griekse yoghurt bowl met crunchy home-made granola

Deze voedzame Healthy pancakes zijn de ideale start van het nieuwe jaar! De mango en banaan die in het recept verwerkt zijn geven voldoende vitamines om de dag goed te beginnen.

Healthy pancakes met kokos en mango

Deze gezonde overnight oats zijn het perfecte begin van de dag. De combinatie van kokosmelk met Kurkuma en banaan zorgt voor een goede samen stelling tussen smaak en structuur.

Overnight oats met kurkuma, pindakaas en banaan

Mini pizzabites met chorizo, zwarte olijven en tomatensalsa, lekker voor bij de borrel of als snack tussendoor. De chorizo zorgt in combinatie met de zwarte olijven voor een exclusieve smaak.

Pizzabites met zwarte olijven, pecorino, chorizo en tomatensalsa

Maak indruk met deze krokante kip cajun en paprika aioli. Het is de ideale borrelhap tijdens een gezellige avond met vrienden of familie. Door de Mix voor Kip Krokant - Cajun komt er een extra kruidige smaak aan de krokante kip.

Krokante kip cajun met paprika aioli

Hoe leuk is het om je eigen flatbread te maken? Met dit recept gaat dat heel makkelijk. Serveer het flatbread met zelfgemaakte labneh en top af met zwarte olijven.

Zelfgemaakt flatbread met labneh en zwarte olijven

De kippendijspiezen zijn ligt pittig van smaak door de World Spice Blend -Tandoori Masala. Doordat er yoghurt gebruikt wordt in de marinade komt dit in een perfecte smaak balans.

Kippendijspiezen met rijst en naanbrood

World Spice Blend - Harissa geven de aubergine een hele andere smaak wanneer deze geroosterd wordt. Doordat de aubergine ingesneden is, trekken de heerlijke smaken helemaal in de aubergine. Deze kruidige smaak wordt in balans gebracht door de zoete gepofte tomaten.

Geroosterde aubergine met bloemkoolrijst en feta

Deze groente tortilla’s zijn snel en makkelijk te maken. Het pittige van de World Spice Blend - Habanero wordt in balans gebracht met de crème fraîche en bloemkool.

Paprika tortilla’s gevuld met rode paprika en kikkererwten

De groenten die lauwwarm in de pitabroodjes geserveerd worden zorgen er voor de het gerecht niet te zwaar is. De aardappelpartjes zorgen voor een leuke variatie op de standaard salade die vaak bij een pitabroodje wordt geserveerd.

Gemarineerde kipfilet met pitabrood en aardappelpartjes

Deze overheerlijke kipdrumsticks zijn gekruid met de Indische kruidenmix World Spice Blend - Garam Masala. De geuren van de verschillende specerijen die gebruikt worden in de kruidenmix zorgen ervoor dat het water in de mond loopt.

Gemarineerde kipdrumsticks met aardappelpartjes en spinazie

De geroosterde bloemkool, heeft een lekkere bite doordat deze geroosterd is. De World Spice Blend - Vadouvan zorgt er voor dat de bloemkool een smaakvolle kruiden laag heeft. Het gerecht is koolhydraatarm.

Bloemkool uit de oven met feta crumble en granaatappelpitten

Maak de zelfgemaakte saus van knoflook, tomaten, kookroom en World Spice Blend - Toscane en voeg deze toe aan de ravioli.

Ravioli met romige tomatensaus en spinazie

Het gerecht is makkelijk en snel voor te bereiden op dagen dat er eigenlijk geen tijd is om in de keuken te staan. De pompoen pitjes geven een verrassende bite aan het gerecht.

Zoete aardappelfriet met kikkererwten en witte kaas

Deze crispy nacho’s zien er niet alleen leuk uit maar zijn ook nog eens snel en makkelijk te maken. De nacho’s zijn uitermate geschikt om te delen met familie en vrienden.

Nacho’s met gehakt, avocadodip en cheddar

Een leuke variant op de traditionele macaroni die gebruikt wordt. De bovenkant van de ovenschotel met penne krijgt door de cheddarkaas een knapperige laag, waardoor er een lekkere bite aan het gerecht zit.

Romige ovenschotel met penne en beenhamreepjes

De zelfgemaakte saus die bij de gnocchi geserveerd wordt is door de gebakken aubergine zeer vol van smaak. De gedroogde tomaten zorgen voor een zoetere smaak aan de saus.

Gnocchi met een saus van ricotta, aubergine en zongedroogde tomaat

Dit gerecht is de perfecte combinatie tussen zoet, zuur en hartig. De World Spice Blend - 5 Spices geeft het gerecht niet alleen een heerlijke herfstsmaak, maar zorgt er ook voor dat het gerecht verrukkelijk ruikt.

Gepofte pompoen met zuurkool en krokant gebakken spekjes

Gehaktbrood geserveerd met grof gemalen mosterd, sperzieboontjes en aardappelpuree. De aardappelpuree is gemaakt met boter en room, zodat deze lekker smeuïg is en de perfecte combi met het gehaktbrood.

Gehaktbrood met aardappelpuree en sperziebonen

Geroosterde broodsoldaatjes met licht gezouten roomboter en een zachtgekookt ei is een heerlijk ontbijt en het ideale begin van de dag. Lekker dippen en klaar ben je!

Broodsoldaatjes met roomboter

Vegetarische gado gado, geserveerd met Verstegen Satésaus Hot. Deze satésaus geeft het gerecht net dat extra beetje pit.

Vegetarische gado gado met satésaus en seroendeng

Smaakvolle kip tandoori geserveerd met snijbonen en basmatirijst. De Griekse yoghurt zorgt voor een verrassend zuurtje in het gerecht.

Kip tandoori met rijst en snijbonen

Japanse noedels met gekruide kip, paksoi en champignons. De uitgebakken spekjes zorgen voor een leuke twist aan dit Japanse gerecht.

Noedels met gekruide kip, paksoi en champignons

Deze frisse salade met scampi en maïs geserveerd met stokbrood en kruidenboter is de ideale lunch op een warme dag.

Salade met scampi’s, stokbrood en kruidenboter

Op de huid gebakken zalmfilet met geroosterde bospeen uit de oven en goudbruin gebakken krieltjes.

Zalmfilet met krieltjes en geroosterde wortels

Wrap met kip gemarineerd met tex mex kruiden, avocado en een salade met kidneybonen, paprika en jalapeñopeper. Het zure van de Griekse yoghurt zorgt voor een goede balans met het pittige van de jalapeñopeper.

Wrap met kip, avocado en kidneybonen

Deze snelle wrap kip cajun en frisse salade is heerlijk om van te genieten op een warme zomerdag. Door de citroenmayonaise die erbij zit geef je een extra frisse tint aan het gerecht.

Wrap kip cajun met salade en citroenmayonaise

Klassieke spaghetti carbonara met uitgebakken pancetta en eigeel. Voor de twist in de carbonara hebben we cherrytomaten en peterselie toegevoegd. Hierdoor komen de smaken in de pasta nog beter samen.

Spaghetti carbonara met pancetta

Klassieke spaghetti bolognese met ui en geraspte kaas. Heerlijk door eenvoud!

Spaghetti bolognese

Surinaamse roti met aardappel, snijbonen, kippendij en roti vellen. Een heerlijk gerecht om samen met familie of vrienden te delen.

Roti met snijbonen, kippendij en aardappel

De overheerlijke rundergehaktbal wordt geserveerd op een wit puntje, simpel maar lekker. Om het helemaal af te maken zit er mosterd bij.

Broodje bal

Klassiek frites met stoofvlees gemaakt met runderlappen, bruinbier en winterpeen. Een must om stoofvlees met frites en mayonaise te eten.

Frites met stoofvlees

Een leuke variant op de standaard kapsalon, de Mix voor Patat/Frites in combinatie met de cheddar kaas geeft de kapsalon een Mexicaanse twist. Het pittige van de jalapeñopepers maakt het gerecht helemaal af.

Kapsalon met cheddar, rundergehakt en tomaat

Voor een lichte en makkelijke maaltijd: shashlick van varkenshaas en paprika. Geserveerd op Libanees platbrood met romige knoflooksaus.

Shashlicks met Libaneesbrood en knoflooksaus

Zin in een frisse stamppot? Deze stamppot van zoete aardappel, peterselie en bosui zal zeker in de smaak vallen!

Stamppot van zoete aardappel, peterselie en bosui met zalm

Deze kippendij shoarma op Turks brood met frisse salade en citroenmayonaise is erg lekker!

Kippendij shoarma op Turks brood, citroenmayonaise en salade

Deze bami met groenten, ham, heerlijke satésaus en kroepoek is perfect voor een smakelijke en makkelijke maaltijd.

Bami met gemengde groente, ham, satésaus en kroepoek

Dit recept voor steak met jus, rozemarijn krieltjes en broccoli is eigenlijk de luxe variant van een AVG’tje – aardappels, vlees en groente.

Steak met jus en rozemarijn krieltjes

Een lekkere traditionele kippenbout, wij vinden het heerlijk! Deze keer serveren we de kippenbout met een frisse salade met perzik en lekker gekruide twisterfriet.

Kippenbout met twisterfriet en salade met perzik

Weinig tijd om te koken, maar wel een smakelijke maaltijd op tafel willen zetten? Deze traybake met gnocchi en gehaktballetjes is perfect als je niet al te veel tijd hebt om in de keuken te staan.

Traybake met gnocchi, gehaktballetjes en paddenstoelen

Deze heerlijke stamppot met prei, braadworst en oude kaas krokant is perfect voor als de warmte plaats gaat maken voor koudere temperaturen.

Stamppot met prei, gebakken braadworst en oude kaas krokant

Deze spinaziestamppot en gehaktballetjes krijgt een verrassende twist door de combinatie met gepofte cherrytomaten. Lekker voor een doordeweekse dag of in het weekend.

Spinaziestamppot met gehaktballetjes en gepofte cherrytomaat

Vegetarische noedels met een zacht gefrituurd eitje, op smaak gebracht met Keukengoud en Tafelgoud.

Noedels met wokgroenten en een gefrituurd ei

Een lekkere biefstuk met groenten en aardappelpuree klinkt altijd goed, toch? Deze biefstuk brengen we speciaal op smaak met Keukengoud en Tafelgoud.

Biefstuk met gepofte aardappelpuree, Keukengoud en Tafelgoud
OSB Oriental Blend voor Poké Bowl - Poké bowl met gemarineerde zalm en mango

Gezondere versie van het klassieke poké bowl recept met quinoa, gemarineerde zalm, zoete mango, romige avocado en frisse radijs.

Poké bowl met gemarineerde zalm en mango
OSB Oriental Blend voor Poké Bowl - Vega poké bowl met gemarineerde tofu

Deze vega poké bowl maak je gemakkelijk thuis klaar met gemarineerde tofu en heerlijke zeewiersalade.

Vega poké bowl met gemarineerde tofu
Steak met BBQ rub en frisse salade

Er gaat niks boven een heerlijke steak van de barbecue! Zeker niet met een zelfgemaakte BBQ rub van verschillende kruiden.

Steak met BBQ rub en frisse salade

Gepofte hasselback aardappel van de BBQ met rozemarijn en knoflook, deze wordt geserveerd met een spies van gekruide kippendij en een saus van yoghurt en kerrie.

Gekruide kippendij spies met hasselback aardappel van de BBQ
Satésaus-origineel-en-Mix-voor-Scampi-en-Garnalen-Garnalenspies-van-de-BBQ-met-Oosterse-salade

Deze gekruide garnalenspies met satésaus zijn het perfecte alternatief op de vlees variant.

Garnalenspies van de BBQ met Oosterse salade
Satésaus-Origineel-en-Mix-voor-Saté-Indonesische-saté-van-de-BBQ

Deze kippendijsaté geserveerd met satésaus, huisgemaakte atjar en komkommer is een typisch Indonesische combinatie.

Indonesische saté van de BBQ
Mix-voor-Zalm-Zalm-en-papillotte-met-geroosterde-seizoens-groente

Zalm en papillotte: gekruide zalmfilet als pakketje bereid met dungesneden prei en citroen.

Zalm en papillotte met geroosterde seizoen groente
Mix-voor-Pikante-Kip-Pikante-kip-met-tzatziki-en-frisse-salade-van-mango-en-radijs

Gegrilde pitabroodjes van de BBQ gevuld met een frisse salade van mango, radijs en ijsbergsla.

Pikante kip met tzatziki en frisse salade van mango en radijs
Mix-voor-Marinade-Shaslicks-van-varkenshaas-met-gerookte-paprika-crème-fraîche

Shaslicks gemaakt van varkenshaas, courgette en paprika, gegrild op de BBQ met een wrap, gegrilde little gem sla en een crème van gerookte paprika en crème fraîche.

Shaslicks van varkenshaas met gerookte paprika crème fraîche
Mix-voor-Kruidenboter-Kruidenboter-met-en-zomerse-salade-en-robuust-stokbrood

Een zomerse salade om te delen met gegrilde watermeloen van de BBQ en feta, geserveerd met verse kruidenboter en robuust stokbrood.

Kruidenboter geserveerd met een zomerse salade en robuust stokbrood
Mix-voor-Hamburger-Traditionele-hamburger-met-cheddarkaas-en-ui

Een traditionele hamburger met cheddarkaas, augurk en sla. De hamburger wordt geserveerd op een overheerlijk hamburger broodje samen met tomaat en gekarameliseerde uienringen.

Traditionele hamburger met cheddarkaas en ui
Franse omelet met vegetarische spek, brie en champignons

Een goed gevulde Franse omelet met een vulling van romige brie, champignons en knapperige walnoten.

Franse omelet met vegetarische spekjes, brie en champignons
OSB Dutch Blend voor Stoofvlees - Stoofvlees van jackfruit met zoete aardappelfriet

Heerlijke stoofschotel met augurk, peppadew en zure room en zoete aardappel frietjes, een verrassing op je bord.

Stoofvlees van jackfruit met zoete aardappelfriet
OSB Dutch Blend voor Stoofvlees - Stoofvlees van runderriblappen met friet

Een heerlijke stoof met rode wijn. Perfect in combinatie met frietjes, knapperige rode ui en verse peterselie.

Stoofvlees van runderriblappen met friet
OSB Italian Blend voor Lasagne - Italiaanse lasagne bolognese

Een Italiaanse lasagne met een basis bolognese saus die bestaat uit groenten, tomaat en gehakt. De lasagne is extra lekker door het gebruik van Parmezaanse kaas tussen iedere laag.

Italiaanse lasagne bolognese
OSB Italian Blend voor Lasagne - Lasagne met zoete aardappel en spinazie

Een vegetarische lasagne die boordevol groenten zit. Met twee soorten kaas voor een extra knapperige laag op de lasagne en pijnboompitten door de vulling voor een leuke twist en extra bite.

Lasagne met zoete aardappel, spinazie en pijnboompitten
OSB Italian Blend voor Pasta - Pasta alla Norma met pijnboompitten en gebakken ricotta

Een klassiek recept uit Sicilië voor een vegetarische pasta met aubergine. Dit recept wordt afgemaakt met ovengebakken ricotta en pijnboompitten.

Pasta alla Norma met pijnboompitten en gebakken ricotta
OSB Java Blend voor Nasi Bami - Bami met kipsaté en satésaus

Een traditionele variant van de bami met kipsaté en zelfgemaakte satésaus. Deze saus staat zo op tafel en maakt het gerecht helemaal af.

Bami met kipsaté en satésaus
OSB Java Blend voor Nasi Bami - Vega crunchy bami met krokante tofu en krokant gebakken ei

Deze vega crunchy bami bestaat uit krokante tofu en ei wat heerlijk is in combinatie met de groenten, zoete kokos en zoetzure komkommer. Een leuke twist van de normale bami.

Vega crunchy bami met krokante tofu en krokant gebakken ei
OSB Middle East Blend voor Couscous - Couscous met falafel en tahindressing

Een heerlijke frisse couscous salade door het gebruik van granaatappelpitten en munt.

Couscous met falafel en tahindressing
OSB Middle East Blend voor Couscous - Marokkaanse couscous met zoete kip, abrikoos en feta-yoghurtsaus

Een Marokkaanse couscous met een zoete, pittige en rokerige smaak.

Marokkaanse couscous met zoete kip, abrikoos en feta-yoghurt saus
OSB Spicy Blend voor Chili con Carne - Chili con carne met avocado en crème fraîche

Een voedzame maaltijd met bonen, paprika en avocado.

Chili con carne met avocado en crème fraîche
OSB Spicy Blend voor Chili con Carne - Chili sin carne met nacho’s en guacamole

Vegetarische chili van linzen met een zelfgemaakte guacamole.

Chili sin carne met nacho's en guacamole
OSB Tex-Mex Blend voor Burrito's - Gekleurde Mexicaanse burrito’s met limoen-kwarkdip

Een kleurrijke wrap waar extra groente in is verwerkt met romige guacamole, knapperige walnoten en een kruidig warm mengsel van paprika, bonen en ui.

Gekleurde Mexicaanse burrito's met limoen-kwarkdip
OSB Spicy Blend voor Mac & Cheese - Mac & Cheese met oude kaas en cheddar

Pasta in een romige kaassaus van oude kaas en cheddar, met zoutige ham én een knapperig laagje.

Mac & Cheese met oude kaas en cheddar
OSB Tex-Mex Blend voor Burrito's - Mexicaanse burrito's met gehakt, chipotle en crème fraîchesaus

Deze burrito’s zijn gevuld met basmati rijst, gehakt, mais, chipotle peper, tomaten en prei.

Mexicaanse burrito's met gehakt, chipotle en crème fraîchesaus
Gegrilde abrikoos met 5 spices crumble en gekarameliseerde pecannoten

Heerlijk dessert met de zoete smaak van de abrikoos en de gekarameliseerde pecannoten, de hartige smaak van de 5 spices crumble en de romigheid van de mascarpone.

Gegrilde abrikoos met 5 Spices crumble en gekarameliseerde pecannoten
Biryani met broccoli en tempeh

Biryani met broccoli en tempeh! Heerlijk voor een doordeweekse dag. De rijst wordt gebakken met ghee (de Indiase versie van geklaarde boter) en dat wordt gegaard met water en kruiden. Omdat de rijst in dit gerecht centraal staat is het lekker om jasmijnrijst te gebruiken.

Biryani met broccoli en Tempeh
Geroosterde pompoen salade met vijgen en hazelnoten

Een heerlijke salade met zoete geroosterde pompoen en vijgen, knapperige hazelnoten en de kruidige Vadouvan olie.

Geroosterde pompoen salade met vijgen, hazelnoten en Vadouvan olie
Ratatouille uit de oven met Dordogne kruiden

Deze ratatouille uit de oven is een luxere variant van de traditionele groentestoof. Opgebouwd uit plakjes van groente die worden gegaard in de oven, in plaats van de pan.

Ratatouille uit de oven met Dordogne kruiden
Toscaanse salade van groene asperges met burrata en frambozen

Een kleurrijke Toscaanse salade die je zo op tafel hebt gezet. Heerlijk door de knapperige asperges en geroosterde pijnboompitten, de romige burrata en zoete frambozen.

Toscaanse salade van groene asperges met burrata en frambozen
Melanzane alla parmigiana met ciabatta

Melanzane alla parmigiana betekent aubergine met Parmezaanse kaas. Een heerlijke vegetarische ovenschotel, waar je het vlees absoluut niet mist.

Melanzane alla parmigiana met ciabatta en Napolitaanse kruiden
Chakalaka met paprika en geroosterd brood

Een Afrikaanse licht pittige groentestoof met bonen. Perfect voor vegetariërs en heerlijk om te eten met brood.

Chakalaka met Kaapse kruiden, paprika en geroosterd brood
Harissa wortelen met losgeklopte geitenkaas en granaatappelpitten

Het kruidige van de harissa laat de zoete smaak van de wortelen nog beter tot zijn recht komen. De romige geitenkaas en zoete granaatappelpitten maken dit gerecht tot een kleurrijke verrassing op jouw tafel!

Harissa wortelen met losgeklopte geitenkaas en granaatappelpitten
Freekeh salade met gegrilde kip, granaatappelpitten en za’atar

Freekeh is een graansoort dat veel in het Midden-Oosten wordt gebruikt. Het is rijk aan vezels en gaat goed samen met het Oosterse kruid Za’atar.

Freekeh salade met gegrilde kip, granaatappelpitten en Za'atar
Vega cajun burger met mango en koolsla

Een zelfgemaakte vegetarische burger met goede smaak vanwege het gebruik van de World Spice Blend - Cajun. Lekker met de zoete mango en de knapperige en frisse koolsla.

Vega Cajun burger met mango en koolsla
Kleine taco's met stoofvlees en ingelegde rode ui

Het stoofvlees wordt langzaam gegaard en heeft een licht pittige smaak door het gebruik van de Habanero. Om het nog wat pittiger te maken is de taco gegarneerd met Jalapeño peper. Dus wil jij pittig eten? Dan zijn deze pittige taco's iets voor jou!

Pittige taco's met Habanero stoofvlees en ingelegde rode ui
Caribische bowl met gegrilde ananas en vega Jamaican kip

Een exotisch gerecht met verschillende heerlijke smaken. Met deze Caribische bowl verras jij je gasten echt!

Caribische bowl met gegrilde ananas en vega Jamaican Jerk kip
Vega hotdog met chimichurri en koolsla

Deze vegetarische hotdog staat zo op tafel, maar ziet er feestelijk uit. Er is gebruik gemaakt van verschillende structuren en een koolsalade met Chimichurri.

Vega hotdog met Chimichurri en koolsla
Kip-tikka-masala

Kip tikka masala met rijst oftewel curry. Dit is een Indiaas gerecht dat bestaat uit gekruide kip met een pittige saus, geserveerd met rijst.

Kip Tikka Masala met rijst en amandelschaafsel
Bulgur

Een eenvoudig vegetarisch gerecht met geroosterde groenten in Berbere kruiden.

Bulgur met geroosterde pompoen, granaatappelpitten en Berbere kruiden
rode-linzensoep

Een heerlijke en goed vullende maaltijdsoep met veel vezels door de linzen.

Rode linzensoep met Ras el Hanout
Lamsstoof met Vadouvan

Een Franse lamsstoof met mals vlees door het lange stoven en een Indiase twist door het gebruik van de Vadouvan.

Lamsstoof met Vadouvan en naanbrood
aubergine-stoof

Een voedzame aubergine stoof met veel groenten. Lekker om te serveren met naanbrood om mee te dippen.

Aubergine stoof met pistache, naanbrood en Chermoula
Tandoori masala curry met geroosterde kip

Bij Tandoori Masala curry wordt er altijd gebruik gemaakt van yoghurt en kruiden als basis. Heerlijk met de gegrilde kip.

Tandoori Masala curry met gegrilde kip
Pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca is een simpele, maar heerlijke pasta met als basis tomaten, ansjovis, olijven, kappertjes en knoflook.

Pasta alla puttanesca met Napolitaanse kruiden
Bloemkoolschotel met gehakt en Kaapse kruiden

Een ovenschotel die makkelijk te bereiden is met bloemkool en een krokante kaas laag. De combinatie van kaas en crème fraîche maakt het extra romig.

Bloemkoolschotel met gehakt en Kaapse kruiden

Heerlijke vegetarische chili met een spicy kick.

Pittige chili sin carne met Habanero
Moussaka met tomatensambal van harissa

Een pittige variant van de traditionele moussaka. De harissa sambal geeft de gehaktsaus met tomaten een spannende smaak.

Moussaka met pittige tomatensambal van Harissa
5 spices ramen met krokante kip en gegrilde pompoen

De World Spice Blend - 5 Spices zorgen voor een kruidige en licht zoete bouillon. Heerlijk met de zoete pompoen en knapperige kip.

Five Spices ramen met noedels en kip
Kruidige mosselpan met Vlaamse frieten en mosterdmayo

Een kruidig mosselpannetje met room, wijn, groente en World Spice Blend - Dordogne. Geserveerd met dikke (Vlaamse) frieten en een mosterdmayo.

Kruidig mosselpannetje met Vlaamse frieten en Dordogne kruiden
Jambalaya met chorizo, kip en gekruide bosui

Een makkelijk gerecht met in tomatenblokjes gekookte rijst. Doordat de chorizo, kip en kruiden meekoken heeft de jambalaya veel smaak.

Jambalaya met chorizo, kip, gekruide bosui en Cajun kruiden
Beef chimichurri taco met gegrilde groente

Taco met beef chimichurri met gegrilde groenten

Taco met beef chimichurri en gegrilde groente
Plaatpizza Toscane met pesto, champignons en prosciutto

Een pizza bianca met zelfgemaakte pesto en een luchtige verse pizzabodem.

Plaatpizza Toscane met rucola en prosciutto

Romige hummus met za’atar en Libanees brood om lekker in de hummus te dippen.

Romige hummus met Za’atar en flatbread

Een populair gerecht in Jamaica: gemarineerde kip. Heerlijk om te serveren met krokante aardappeltjes en een frisse salade.

Jamaican Jerk chicken met koolsla en chilimayonaise
Runderstoofpot-met-abrikoos

Heerlijke Ethiopische runderstoofpot met Berbere kruiden en zoete abrikoos. Boordevol smaak door het gebruik van een tajine.

Ethiopische runderstoofpot met abrikoos en Berbere kruiden
indiase-dahl

Een gevuld en voedzaam gerecht die wij bereiden met rode linzen, World Spice Blend - Garam Masala, pompoen, kokosmelk en nog meer heerlijke ingrediënten.

Indiase dahl met pompoen, spinazie en Garam Masala
marokkaanse-rijst

Probeer nu zelf deze Marokkaanse rijst met gehaktballen!

Marokkaanse rijst met gehaktballen, aubergine in tomatensaus en Ras el Hanout
smoothie-met-kardemom

Een heerlijke smoothie met een volle smaak door de avocado en lichtzoete smaak door de banaan.

Groene smoothie met kardemom
Kaneelcake

Een perfect dessert om een lekker diner mee af te sluiten!

Kaneelcake met sinaasappelfrosting
Gevulde-kipfilet

Een gevulde kipfilet? Een lekkere en eenvoudige manier om kipfilet een keer anders te serveren!

Gevulde kipfilet met mozzarella, tomaat en pesto

Voeg de rode ui, champignons, chipolataworstjes aan de spinaziestamppot toe en meng alles goed door elkaar. Eetsmakelijk!

Spinaziestamppot met champignons en chipolataworstjes
hutspot-met-braadworst

Laat deze hutspot met braadworst rond de tafel gaan en je zult gegarandeerd blije gezichten zien!

Hutspot met braadworst
stamppot-zoete-aardappel

Ideaal als afwisseling op de Hollandse pot en altijd lekker!

Zoete aardappelstamppot met chorizo
Boerenkool-stamppot-met-spekjes

Een verrassende, maar heerlijke smaak in combinatie met de boerenkool stamppot!

Boerenkool stamppot met spekjes

Een goede Hollandse hutspot met kipgehaktballen maak je zo extra lekker!

Hutspot met kipgehaktballen
boerenkool-oven-stamppot

Een heerlijke volle boerenkool oven stamppot, dat is wat je nodig hebt op een koude herfstdag!

Boerenkool oven stamppot
Limburgs-zoervleisj

Een traditionele Limburgse stoofpot met een licht zure smaak.

Limburgs zoervleisj oftewel zuurvlees

Steak en jus met puree, snijbonen en champignons voor een complete maaltijd.

Steak en jus met puree, snijbonen en champignons
romige-zuurkool-stamppot

Een lekker gerecht voor een echte herfstdag!

Romige zuurkool stamppot
Steak-en-jus

Maak thuis de perfecte restaurant-steak!

De perfecte steak met jus

Variatietip: Ook lekker met chipolata worstjes i.p.v. gekookt ei!

Spinaziestamppot met een gekookt eitje
Gado-gado-bowl

Maak je eigen Gado Gado bowl vol verse groenten en gamba's samen met de lekkerste satésaus!

Gado Gado bowl
Rosbief-met-risotto

Maak deze heerlijke klassieker: Rosbief met peperkorst!

Rosbief met peperkorst en risotto
Patatas-bravas-met-chili

Perfect voor een Spaanse tapasavond met je vrienden of familie!

Kruidige patatas bravas met chili crème fraîche
zalm-met-witte-pepersaus

Met dit gerecht laat je iedereen genieten!

Zalm met witte pepersaus
Knoflookchips

Serveer deze zelfgemaakte knoflookchips met een home-made baba ganousch!

Knoflookchips van flatbread met zelfgemaakte baba ganoush
Gember-smoothie

Super snel klaar en je kan er op elk moment van de dag van genieten.

Cranberry-gember smoothie
Poke-bowl

Waarom afhalen als zelf maken zoveel lekkerder is!

Poke bowl met rode rijst, warm gerookte zalm en miso saus
Poké-bowl

Een zelfgemaakte poké bowl om van te smullen!

Poké bowl met courgetti, nori surimisticks en ingelegde rode ui

Deze goed gevulde kippenragout met champignons en prei heeft veel diepgang in smaak door de verschillende specerijen die in de bouillon verwerkt zitten. Een leuk kindvriendelijk feestelijk Sinterklaas recept met mijtertjes.

Ragout pasteitje met Sinterklaas mijter

Deze suikerbrood wentelteefjes met steranijsslagroom en walnootijs zijn de ultieme guilty pleasure van deze winter. Maak indruk met dit gerecht tijden Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw.

Wentelteefjes van suikerbrood
ontbijtkoek-met-nootmuskaat

Ontbijtkoek met een heerlijke kruidige smaak!

Ontbijtkoek met nootmuskaat en roomboter
pasta-aglio-olio

Bereid de simpele en populaire pasta aglio olio!

Pasta aglio olio met een notenkorst kabeljauw
Vispannetje

Een heerlijk romig vispannetje geserveerd met wat brood om in de saus te dippen!

Romig vispannetje met kabeljauw en zalm
Zeezout-bonbons

Karamel en zeezout met dadels en chocolade. Een betere combinatie bestaat niet toch?

Karamel zeezout bonbons met dadels en chocolade
Tagliatelle-carbonara

Lekker gerecht geïnspireerd op de echte carbonara!

Tagliatelle carbonara met pancetta, gesmoorde prei en zwarte peper
zoete-aardappelschotel

Deze aardappelschotel is ideaal, want de oven doet het harde werk.

Crunchy zoete aardappelschotel met Parmezaan en tijm
Aardappeltwisters

Aardappeltwisters! Een creatieve manier om aardappels feestelijk te serveren.

Aardappeltwisters
kerrie-crostini

Deze lekkere borrelhap is helemaal vegan!

Crostini met vegan kip-kerrie salade
vanille-ijs

Zelf ijs maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Vanille-ijs met gekarameliseerde pecannoten en gekruid Himalayazout
speculaas-plaatkoek

Gevulde speculaas maar dan anders!

Speculaas plaatkoek met amandelspijs en peer
Zelfgemaakte-mosterd

Super makkelijk te bereiden en zelfs een jaar te bewaren!

Zelfgemaakte mosterd
Sesamkletskoppen

Sesamkletskoppen; koekjes die we al heel lang kennen en ook van houden, maar dan met een twist.

Sesamkletskoppen met witte chocolade
Sesamzaad-bladerdeegstengels

Perfect om bij een borrel op tafel te zetten, deze heerlijke bladerdeegstengels.

Kleine pesto bladerdeegstengels met sesamzaad
Kanelbullar-met-kandijsuiker

Heerlijk als dessert, maar ook als tussendoortje bij een lekker kopje thee.

Kanelbullar met kandijsuiker
Kerrie-Vegan-jackfruit

Jackfruit is dé perfecte vleesvervanger! Heerlijk in een jackfruit-kerrie met bloemkoolrijst.

Vegan jackfruit-kerrie met bloemkoolrijst en boontjes
dahl-met-papadums

De papadums zijn perfect om mee te dippen en maken dit gerecht helemaal af!

Dahl met papadums
gemberkoeken

Heerlijke koeken voor de echte gemberliefhebber

Ouderwetse gemberkoeken
omelet-wrap

Een heerlijke wrap van omelet!

Omelet wrap met sla, hummus en avocado
omelet-met-spek

Lekker als lunch of hoofdgerecht!

Okonomiyaki met spek
Pittige-kip

Als je zin hebt in een maaltijd met pit, dan moet je dit recept proberen!

Gebakken rijst met spicy kip
Kip-Bao-buns

Deze Bao buns zorgen echt voor een smaakexplosie!

Bao buns met spicy kip
Pita-gyros

Vul de pitabroodjes met heerlijk zelfgemaakte gyrosvlees en 100% natuurlijke ingrediënten.

Pita gyros
pappardelle-pasta

Een verrassende maar verrukkelijke combinatie!

Pappardelle pasta met kip in satésaus

Gerecht met heerlijk romige kokosrijst en citroengras zalm. De zalm is op smaak gebracht met citroengras en de Original Spice Blend - Sea Blend voor Zalm.

Citroengras zalm met kokosrijst en paksoi

Heerlijk krokante macaroni met kaas, speciaal op smaak gebracht met de Spicy Blend voor Mac & Cheese.

Krokante Mac & Cheese uit de oven

Steak en jus met wit brood, geserveerd met een groene salade.

Steak en jus met wit brood

Een feestje voor jouw smaakpupillen met de bijzondere mix van gemarineerde kip met krokante bonen, romige kokosrijst en een fris pittige ananassalsa.

Jamaican Jerk kipdrumsticks met ananassalsa en kokosrijst

Plaattaart met ei, groene groenten en tuinkers, lekker en simpel!

Plaattaart met ei, groene groenten en tuinkers

Deze toast met ei, met groene asperges en knapperige ham, is ideaal als stevige lunch of brunch.

Toast met ei, asperges en ham

Deze cheesecake is een feestje om te maken én om te serveren!

No-bake vanille cheesecake met gesuikerde rozemarijn
Super-krokante-aardappel-uit-de-oven-met-gruyère-kaas

Serveer de aardappelen met de crème fraiche saus.

Superkrokante aardappels uit de oven met Gruyère kaas

Een verrassend gerecht van geroosterde pompoen gevuld met bobotie.

Geroosterde pompoen gevuld met bobotie

Deze gourmettafel is geschikt voor iedere gelegenheid. Verstegen Satésaus Hot kan met alles gecombineerd worden.

Feestelijke gourmettafel met satésaus

Kruidig gepocheerde appel, gemaakt met mascarponecrème en laurier. Ideaal voor een feestje!

Kruidig gepocheerde appel met mascarponecrème en laurier
Goulash-met-saffraan-rijst

Er zijn veel varianten van goulash, maar deze moet je echt geproefd hebben! Bereid met rundvlees en saffraanrijst.

Goulash met saffraanrijst
Italiaans-Italiaanse-gehaktballen-in-tomatensaus-met-pesto

Gehaktballen met Italiaanse twist, op smaak gebracht met onze Mix voor Gehakt – Italiaans.

Italiaanse gehaktballen in tomatensaus met pesto
geroosterde-aubergine-met-couscous

Een heerlijk vegetarisch gerecht zonder toegevoegd zout, met een speciale kruidenmix als perfecte basis.

Geroosterde aubergine met couscous

Een heerlijke noedelsoep met rijke bouillon en kipgehaktballetjes.

Noedelsoep met kipgehaktballen en zelfgemaakte bouillon

Een Chai latte! Een verrassend warm drankje met de bijzondere smaakcombinatie van kruidnagel, kaneelpoeder en sinaasappel.

Chai latte met sinaasappel en kruidnagel

Een pompoen kardemom risotto, perfect als vernieuwend herfstgerecht.

Pompoen kardemom risotto
koffietulband

Maak een heerlijke koffietulband met verse espresso.

Koffietulband met kardemom-anijskaramel
pasta-met-wild-zwijnballetjes

Bereid makkelijk en snel een lekkere pasta met wildzwijn gehakt.

Pasta met zwijnenballetjes in tomatensaus
pompoen-notenbrood

Hartige pompoen-notenbrood. Heerlijk voor in de herfst.

Hartig pompoen-notenbrood
kastanjemuffins-met-venkelzaad

Rooster de venkelzaadjes in een droge koekenpan, laat afkoelen en garneer de kastanjemuffins ermee.

Kastanjemuffins met venkelzaad
paddenstoelenragout

Heerlijk voor in de herfst: warme ragoutbakjes met paddenstoelenragout.

Paddenstoelenragout
Ribollita

Ribollita is het Italiaanse antwoord op Hollandse erwtensoep.

Ribollita
Gemberkoekjes

Gemalen gember vind je vaak in soepen, bij vlees, in gehaktballen en worsten, in verschillende curry's, maar ook in koekjes!

Gemberkoekjes met kandij
jackfruitstoofschotel

Heerlijke vegetarisch stoofgerecht gemaakt van jackfruit.

Vega jackfruit stoof

Maak de frosting door roomkaas en kwark te mengen met poedersuiker.

Carrot cake met ras el hanout

Een heerlijke vegetarische lasagne met pompoen, perfect voor in het najaar.

Pompoenlasagne
varkenshaasspiezen

Smaakvolle varkenshaasspiezen van zoet gemarineerd varkensvlees in combinatie met mango en paprika. Lekker voor op de BBQ!

Varkenshaasspiezen met mango en satésaus
Geroosterde-banaan-met-chocoladedip-en-satésaus-van-de-BBQ

Geroosterde banaan met chocoladedip en satésaus van de BBQ.

Geroosterde banaan met chocoladedip en satésaus van de BBQ
Caesar salade met gegrilde kip

Heerlijke frisse caesar salade met gegrilde kip.

Caesar salade met gegrilde kip
Kipspiesjes met yoghurtsaus en flatbread

Heerlijke kipspiesjes yoghurtsaus en flatbread van de barbecue .

Kipspiesjes met yoghurtsaus en flatbread
Gegrilde little gem met pittige tomatensalsa en cashewnoten

Een perfect bijgerecht voor bij de BBQ of gewoon om van te genieten in de zomer.

Gegrilde little gem met pittige salsa en cashewnoten
Gegrild fruit met zelfgemaakt vanille-ijs en kaneel/kandijsuiker

Maak eens gegrild fruit met zelfgemaakt vanille-ijs en serveer dit bij gegrild fruit van de barbecue!

Gegrild fruit met zelfgemaakt vanille-ijs
Zelfgemaakte gevulde broodjes van de bbq met olijven, zongedroogde tomaat, kaas en pijnboompitjes

Rijk gevulde broodjes van de BBQ.

Gevulde broodjes van de BBQ met zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten
Gekleurde pastasalade met kerstomaatjes, paprika, doperwten en feta

Vrolijk gekleurde pastasalade met verschillende groenten en feta.

Gekleurde pastasalade met kerstomaatjes, paprika, doperwten en feta
Nacho's-van-de-BBQ

Schaal van loaded nacho's van de BBQ.

Nacho's van de BBQ
Recept-voor-rijstsalade-met-avocado

Text-Mex rijstsalade met avocado, frisse groenten en zwarte bonen.

Tex-mex rijstsalade met avocado
Recept voor kropsla-kruidensalade met zelfgemaakte croutons en gekookt ei

Frisse groene salade met verse kruiden en een zachtgekookt ei.

Kropsla-kruidensalade
Spies van braadworst en garnalen met knoflookolie

Heerlijke spiesjes van braadworst en garnalen met een kick van zelfgemaakte knoflookolie.

Spies van braadworst en garnalen, met knoflookolie
Gepofte aardappel met kruidednboter

Gepofte aardappels voor op de barbecue met zelfgemaakte kruidenboter.

Gepofte aardappels met kruidenboter
Kipsaté met 3 sauzen

Zelfgemaakte kipsaté met verschillende variaties op satésaus.

Pittige kipsaté met drie satésaus variaties
Halloumi spiesjes

Heerlijke spies van halloumi met zelfgemaakte kruidenolie.

Spies van halloumi en verschillende soorten groenten, met kruidenolie
Recept voor zoete aardappelstamppot met gerookte kip

Stamppot van zoete aardappel en spinazie. Erg lekker met gerookte kipfilet.

Zoete aardappelstamppot met spinazie en gerookte kip
Recept voor Bao bun met pulled jackfruit en kokos-satésaus

Gestoomd broodje met vegetarische vulling van pulled jackfruit.

Vegetarische bao buns met pulled jackfruit en kokos-satésaus
Recept voor verse springrolls met hoisin-satesaus

Gevulde verse springrolls met hoisin-satésaus.

Verse springrolls met hoisin-satésaus
Recept voor vegan pindacurry met sperziebonen

Pindacurry met aardappels en zwarte bonen.

Vegan pindacurry met sperziebonen
Recept voor pindakoekjes met satesaus

Lekkere koekjes met een twist.

Pindakoekjes met satésaus
Recept voor stokbrood met dips

Zelfgemaakte kruidenboter, witte bonendip, tapenade en wortel- appelsalade.

Stokbrood met dips
Recept voor tosti met kipfilet en satesaus

Restje satésaus over? Doe het op een tosti!

Tosti met satésaus en kipfilet
Recept voor hartige schuimomelet met geraspte oude kaas

Luchtig geklopte omelet om te serveren bij het paasontbijt.

Schuimomelet met geraspte oude kaas
Recept voor ridders met appel-peren compote

Heerlijke gepaneerde wentelteefjes met appel-perencompote, ideaal voor het paasontbijt.

Ridders (gepaneerde wentelteefjes) met appel-perencompote
Recept voor energierepen met banaan en satesaus

Energierepen met banaan en satésaus voor een extra boost.

Energierepen met banaan en satésaus
Recept voor Saffraanrisotto met lentegroenten

Heerlijke saffraanrisotto met asperges.

Saffraanrisotto met lentegroenten
Recept voor hartige Dutch Baby pancakes met gebakken paddenstoelen en spekreepjes

Pannenkoek uit de oven met heerlijke hartige toppings.

Dutch baby pancake met gebakken paddenstoelen en spekjes
Recept voor vanillevla cupcakes met nootmuskaat

Heerlijke cupcakes met vanille vla en een topping met nootmuskaat.

Vanillevla cupcakes met nootmuskaat topping
Recept voor paasbrood gevuld met rozijnen

Brood met sesam, kaneel en anijs, perfect voor de Paasbrunch.