KNEED & KLAAR

Kneed je eigen vleesvervangers!

KNEED & KLAAR is een 100% plantaardige mix gemaakt op erwtenbasis in combinatie met de smaakvolle kruiden en specerijen van Verstegen. Door een scheutje water en olie toe te voegen kneed jij je eigen voedingsrijke vleesvervangers. Rijk aan eiwit, ijzer, zink en vitamine B12. De producten kennen een lange houdbaarheid en korte bereidingstijd. Ze zijn reeds op smaak gebracht, waardoor je alleen nog maar een draai hoeft te geven aan de vorm. Meng, kneed, bak & klaar!

Image-block

KNEED & KLAAR PLANTBURGERS

Bak je vega burger met de KNEED & KLAAR Plantburgers voor een snelle maaltijd. Of je nu kiest tussen de pittige burger of de klassieke variant. Deze 100% plantaardige mix gemaakt op erwtenbasis kan voor beide! Best plantaardig toch?

Lees meer
Image-block

KNEED & KLAAR GEMAKBALLEN

Makkelijke vega balletjes kneden voor in de pastasaus? KNEED & KLAAR is een 100% plantaardige mix gemaakt op erwtenbasis in combinatie met smaakvolle kruiden en specerijen van Verstegen. Ben jij benieuwd naar deze variant van vleesvervangers en welke snelle recepten je hiermee kunt maken?

Lees meer
Image-block

KNEED & KLAAR PEULGEHAKT

Meng jij dit peulgehakt door je vega gerecht? KNEED & KLAAR is een 100% plantaardige mix. Een voedingsrijke vleesvervanger, wat inhoud geeft aan ieder eetmoment. Hou jij ook van snelle vegetarische recepten?

Lees meer
Image-block