De lekkerste satésaus, met minder suiker en zout? Peanuts.

Kan de lekkerste satésaus nog lekkerder? Peanuts. Het is ons namelijk gelukt om de vertrouwde smaak van onze satésaus te bewaren, maar dan wel met 42% minder suiker en 33% minder zout ten opzichte van onze oude receptuur. Ook is de satésaus nu volledig plantaardig. Kiezen voor de satésaus van Verstegen wordt nu dus ook een bewustere keuze. En dat smaakt toch een stuk lekkerder. De saus is verkrijgbaar bij Albert HeijnJumbo en in de Verstegen webshop.

Image-block

Lekker voor iedereen

De satésaus is heerlijk smeuïg en gemaakt van de beste gebrande pinda’s en specerijen, die we direct bij de oorsprong halen. En dat proef je. Niet voor niets is onze saus populair bij iedereen die van lekker eten houdt. Of je nu een plantaardige eter bent of een echte Bourgondiër, kiezen voor onze satésaus is kiezen voor de lekkerste smaak. En met de vernieuwde receptuur kies je ook voor een satésaus die minder suiker en zout bevat.

Image-block

Nieuw: Satésaus Hot

Nieuw: Satésaus Hot! Satésaus zoals je deze van Verstegen gewend bent, maar dan met extra pit! Deze nieuwkomer is een smaakvolle, pittige variant op onze originele kant-en-klare satésaus. Gemaakt van de beste chilies en, net als onze originele saus, volledig plantaardig. Lekker én lekker makkelijk te doseren: de saus is verpakt in handige cupsverpakkingen voor 1 of 2 personen. Proeven? De Satésaus Hot is vanaf 17 oktober 2022 verkrijgbaar bij Jumbo en in onze webshop.

Image-block

Kant-en-klaar gemak

Het serveren van onze satésauzen is óók peanuts. Ze zijn namelijk kant-en-klaar en hoeven alleen even opgewarmd te worden in de magnetron of in een pannetje. In een handomdraai heb je de lekkerste satésaus op tafel. De satésauzen zijn verkrijgbaar in handige portieverpakkingen. Dit zijn losse cups voor één persoon, heel makkelijk als je geen grote eter bent of weinig gasten aan tafel hebt. De Satésaus Origineel is ook verkrijgbaar in de bekende beker.

Image-block

Maakt alle gerechten lekkerder

Onze satésauzen zijn niet alleen lekker bij saté, maar ook bij bijvoorbeeld bloemkool, sperzieboontjes, garnalen, rijst, een tosti en natuurlijk bij frietjes. Probeer het gewoon en ontdek dat het elk gerecht lekkerder maakt. Ook als de BBQ aan staat, is satésaus een graag geziene gast. Dus je gerechten nog lekkerder maken? Peanuts. Met de lekkerste satésaus van Verstegen.

Ontdek in ons receptenoverzicht meer BBQ recepten waar satésaus lekker bij smaakt.

Meer receptinspiratie
Image-block