Op werkdagen voor 23:59 besteld*, volgende dag in huis
Categorieën: Snacks

Naanbrood met labneh

Eenvoudig
Bereidingstijd: 10 minuten | Oventijd: 5 minuten
4 personen
0-20 min

Deze labneh is een echte smaakexplosie. De Verstegen World Spice Blend Garam Masala kruiden worden in balans gehouden door het zoete van de granaatappel en het frisse van de munt.

Naanbrood_met_labneh

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de Griekse yoghurt voor 20 minuten uitlekken in een natte theedoek zodat het overige vocht uit de yoghurt trekt.

2

Meng de Griekse yoghurt met de Verstegen World Spice Blend Garam Masala. Pluk de blaadjes van de munt en snijd deze in dunne reepjes. Verdeel de granaatappel, munt en olijfolie over de Griekse yoghurt.

3

Plaats het naanbrood op een ovenrooster en bak deze af volgens de beschrijving op de verpakking.

4

Serveer het naanbrood met de labneh.

Variatietip

Voor een glutenvrije variatie vervang je het naanbrood door papadums. Deze worden direct met de labneh geserveerd.

Ingrediënten

  • 250 g Griekse yoghurt, 10% vet
  • 1 el Verstegen World Spice Blend Garam Masala
  • 5 g verse munt
  • 30 g granaatappel
  • 1 el olijfolie
  • 240 g knoflook/koriander naanbrood

Benodigdheden

  • Theedoek

Product Gebruikt in Dit Recept