Nieuw van Verstegen: Keukengoud en Tafelgoud

Wil je genieten van de smaakbeleving van zout, zonder te veel te gebruiken? Het nieuwe Keukengoud en Tafelgoud van Verstegen zijn heerlijke combinaties van specerijen, kruiden, groenten, miso en een snufje zeezout, speciaal ontwikkeld als een alternatief voor regulier zout. Keukengoud gebruik je tijdens het koken, Tafelgoud geeft extra smaak aan tafel. Zo eet je bewust minder zout, zonder in te leveren op smaak. Goud is het nieuwe zout!

Keukengoud en Tafelgoud zijn verkrijgbaar bij Albert HeijnJumbo en in onze webshop.

Image-block

Tafelgoud

Met Tafelgoud gebruik je bewust minder zout, terwijl de smaak van zout in je gerecht behouden blijft. Tafelgoud is hét alternatief voor tafelzout, dat je naar smaak kunt toevoegen als je gerecht klaar is. Het bestaat uit 47% kruiden en specerijen, 25% groenten, 18% zeezout en 10% miso. Samen 100% smaak! Dit alles zit verpakt in een handige molen met twee maalstanden, waarmee jij zelf de grofheid bepaalt, voor een nóg intensere geur en smaak. Zet je de dop in lage stand, dan maal je fijn. Gebruik je de hoge stand, dan maal je grof.

Bekijk product
Image-block

Keukengoud

Met Keukengoud gebruik je bewust minder zout, zonder de smaakbeleving van zout te verliezen in je gerecht. Keukengoud is hét alternatief voor keukenzout, dat je tijdens het koken naar smaak kunt toevoegen. Het bestaat uit 38% kruiden en specerijen, 31% groenten, 16% zeezout en 15% miso. Samen 100% smaak! Met deze handige strooibus heb je altijd genoeg in huis.

Bekijk product
Image-block

Receptinspiratie

Noedels met wokgroenten en een gefrituurd ei

Dit recept voor noedels met wokgroenten is er één om je tafelgenoten mee te verrassen: het ei wordt namelijk gefrituurd. De krokante buitenkant en het zachte eigeel combineren heerlijk met de noedels. Het gerecht wordt verder op smaak gebracht met Keukengoud en Tafelgoud.

Bekijk recept

Biefstuk met gepofte aardappelpuree, geroosterde wortel en spruitjes

Een lekkere biefstuk met groenten en aardappelpuree klinkt altijd goed, toch? In dit recept worden de groenten geroosterd in de oven, de biefstuk lekker op smaak gebracht met Tafelgoud en de aardappels worden gepoft voor een heerlijke aardappelpuree. Een heerlijke combinatie!

Bekijk recept
Image-block

Ovenschotel met aardappel, pompoen en zuurkool

Tijdens de koudere dagen is dit winterse gerecht de perfecte avondmaaltijd: een ovenschotel met aardappel, pompoen en zuurkool. Het Verstegen Tafelgoud geeft deze vegetarische ovenschotel een heerlijke smaak. Liever een niet-vegetarische variant? Voeg dan gerookte spekblokjes toe aan de ovenschotel.

Bekijk recept
Image-block