Stokbrood met vier heerlijke zelfgemaakte dips. Kruidenboter met Tip Top Kruidenzout, witte bonendip met Mix voor Burrito, tapenade met Mix Italiaans en wortel- appelsalade met Komijnzaad en Korianderblad. Perfecte dips voor bij de borrel die bij iedereen in de smaak vallen.
Bak de stokbroden af volgens de aanwijzing op de verpakking.
Voor de kruidenboter:
Voor de witte bonendip:
Voor de wortel-appelsalade:
• 2 afbak stokbroden
Voor de kruidenboter:
• 150 g ongezouten roomboter
• 3 el Tafelgoud
Voor de witte bonendip:
• 300 g witte bonen in blik
• 3 tl Original Spice Blend – Tex-Mex Blend voor Burrito’s
Voor de tapenade:
• 100 g groene olijven zonder pit
• 100 g zwarte olijven zonder pit
• 50 g zongedroogde tomaatjes
• 3 el Mix Italiaans
• 3 ansjovisfilets
Voor de wortel-appelsalade:
• 300 g winterwortel
• 2 appels
• 40 g rozijnen
• 1 el Komijnzaad
• 1 el Korianderblad
• 1 sinaasappel
• 30 ml hazelnootolie
• 20 g hazelnoten
– Vershoudfolie
– Keukenmachine
– Vijzel