Rösti van zoete aardappel en pompoen

Maak jij wel eens rösti op een gourmetstel? Eenvoudig om te maken en snel klaar op het gourmetstel! Probeer eens deze rösti van zoete aardappel en pompoen. Met dit recept maak je 6 rösti koekjes.

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Aantal Personen: 6 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht

Bereidingswijze

  1. Schil de zoete aardappel en pompoen en rasp in sliertjes. Knijp het vocht er goed uit.
  2. Meng de Mix voor Aardappel door de zoete aardappel en pompoenrasp.
  3. Vorm twee eetlepels van het mengsel tot een plat koekje en bak in het pannetje van het gourmetstel. Draai vervolgens het koekje om en bak aan beide kanten goudbruin.
  4. Serveer met Illie Billie – Tomaten Ketchup.

Ingrediënten

– 250 g zoete aardappel
– 250 g flespompoen
– 1 el Mix voor Aardappel
– Illie Billie – Tomaten Ketchup