Een recept voor een eenvoudige doordeweekse pasta met gehakt, mozzarella en tomaat. Een perfecte basis om te variëren met je favoriete groenten.
1. Halveer de cherrytomaten. Snijd de mozzarella in stukjes. Snipper de ui en knoflook fijn. Hak de basilicumblaadjes grof.
2. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking gaar.
3. Verhit een pan met de olijfolie en fruit de knoflook en ui aan. Voeg het gehakt toe en bak deze rondom bruin.
4. Blus het gehakt af met de tomatensaus en voeg de World Spice Meal – Pasta Rosso Voeg de cherrytomaten toe en roerbak voor circa 2 minuten. Voeg naar smaak eventueel zout toe.
5. Verdeel de pasta over de borden en verdeel de pastasaus over de pasta. Garneer met de mozzarella en de verse basilicum.
Variatietip:
Voeg eenvoudig je favoriete groenten toe zoals paprika, courgette of aubergine. Ook bonen zijn erg lekker door deze pasta.
– 400 g half-om-half gehakt
– 300 g pasta, naar keuze
– 250 g cherrytomaten
– 1 bol mozzarella
– 1 ui
– 2 tenen knoflook
– 1 fles tomatensaus à 700 gram
– 1,5 tl World Spice Meal – Pasta Rosso
– 1 bosje verse basilicum
– 3 el (olijf)olie
– zout, naar smaak