Een lekkere start van je dag met deze avocado toast met zalm en ei. Extra lekker door de Ras el Hanout kruiden- en specerijenmix!
1. Meng 4 el olijfolie met 1 el World Spice Blend – Ras el Hanout.
2. Smeer de dikke boterhammen met een kwastje aan één zijde in met de marinade.
3. Grill in een broodrooster of droge grillpan aan beide zijde bruin.
4. Bereid ondertussen de eieren naar voorkeur (zoals pocheren, zacht of hard gekookt of gebakken).
5. Snipper de rode ui heel fijn. Ontpit de avocado’s en prak deze. Meng de geprakte avocado’s met de rode ui, sap van de ½ limoen en 2 tl World Spice Blend – Ras el Hanout
6. Verdeel de geprakte avocado over de toast.
7. Beleg met de plakken zalm en een ei. Voeg eventueel zout naar smaak toe.
– 4 dikke boterhammen, naar keuze
– 200 g gerookte zalm
– 2 avocado’s
– ½ limoen
– 4 eieren
– ½ rode ui
– 1,5 el World Spice Blend – Ras el Hanout
– 4 el olijfolie
– peper en zout, naar smaak
– Broodrooster of grillpan
– Kwastje