Maak deze heerlijke vegetarische poké bowl met couscous, gebakken tempeh, rode kool en edamame boontjes. De couscous breng je eenvoudig op smaak met de World Spice Meal – Poké Bowl en je maakt een heerlijke dressing met Guilt Free - Sweet Chili zonder toegevoegde suikers en zoetstoffen. Door de mango geef je de salade een verrassende twist.
1. Doe de couscous in een kom en meng met de World Spice Meal – Poké Bowl. Giet het kokende water over de couscous heen. Dek af met een bord of deksel en laat staan voor een paar minuten. Snijd in de tussentijd de tempeh en de mango in blokjes, de rode kool in reepjes en de komkommer in kleine blokjes.
2. Maak een dressing van de veganaise en Guilt Free- Sweet Chili Sauce en zet apart.
3. Meng de blokjes tempeh met de sojasaus. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak de gemarineerde tempeh goudbruin in de olijfolie.
4. Verdeel de couscous over 2 ruime kommen. Maak vervolgens de bowls verder op door de gebakken tempeh, mango, rode kool, komkommer en sojaboontjes over de kommen te verdelen.
5. Serveer de vega pokébowl met Sesamzaad en de dressing.
– 100 g volkoren couscous
– 3 tl World Spice Meal – Poké Bowl
– 150 ml kokend water
– 150 g tempeh, in blokjes
– 150 g mango, in blokjes
– 100 g rode kool, in reepjes
– ½ komkommer, in kleine blokjes
– 4 el veganaise
– 2 el Guilt Free- Sweet Chili Sauce
– 1 el olijfolie
– 2 el sojasaus
– 100 g edamame boontjes
– 1 el Sesamzaad