Nacho’s met vegetarisch gehakt

Deze nacho’s met vegetarisch gehakt zijn geschikt voor iedereen. Een heerlijk hapje voor bij de borrel! De vernieuwde gehaktmixen van Verstegen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Nu met nog meer smaak! De pure smaak van de verbeterde receptuur wordt helemaal bepaald door de natuurlijke ingrediënten.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Oventijd: 3 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Bijgerecht, Snacks

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden, op de grillstand. Verhit de olijfolie in een pan. Voeg het vegetarisch gehakt en het zakje Mix voor Gehakt – Tuinkruiden toe. Bak in ongeveer 6 à 8 minuten rul.

2. Meng de zure room met de citroensap en voeg naar smaak peper toe.

3. Snijd ondertussen de tomaat in blokjes en de bosui in kleine ringetjes. Vet de ovenschaal in. Verdeel de helft van de chips over de ovenschaal, schep de helft van het gehakt erop en beleg met de helft van de tomaat en de bosui. Maak af met de helft van de kaas. Herhaal alle stappen nogmaals.

4. Schuif de schaal op een rooster 10 cm onder de ovengrill. Laat de kaas in 3 à 4 minuten smelten en lichtbruin kleuren. Serveer met de zure room.

Variatietip:
Ook lekker met guacamole. Spice it up met wat ringetjes jalapeñopeper als je van pittig houdt.

Ingrediënten

– 200 g vegetarisch gehakt
– 150 g tortillachips naturel
– 3 tomaten
– 4 bosuitjes
– 200 g geraspte kaas
– 125 ml zure room
– 1 el citroensap
– 1 zakje Mix voor Gehakt – Tuinkruiden
– 2 el olijfolie
– boter, voor invetten ovenschaal

Benodigdheden

– Ovenschaal