Deze rijkgevulde stamppot spinazie met knolselderij en bloemkool zit boordevol groenten en is heerlijk op smaak met de Mix voor Stamppot - Spinazie.
1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Maak de knolselderij schoon en snijd in blokjes.
2. Breng een pan met ruim water aan de kook. Doe hier de knolselderij in. Kook deze voor circa 5 minuten en voeg dan de bloemkool eraan toe. Kook de groenten nog circa 10 minuten, tot ze gaar zijn. Giet de groenten af en laat uitstomen.
3. Verhit een wokpan met de (olijf)olie. Wok hierin de spinazie tot deze geslonken is.
4. Stamp de bloemkool en knolselderij tot een puree. Meng de gebakken spinazie door de bloemkool en knolselderij puree. Voeg de melk en de Mix voor Stamppot – Spinazie toe en roer door tot het goed is gemengd.
– 1 bloemkool
– 1 knolselderij
– 2 el (olijf)olie
– 400 g spinazie
– 1 zakje Mix voor Stamppot – Spinazie
– 50 ml melk
– 20 g boter