Mihoen met garnalen, doperwten en wortel

Mihoen met garnalen, doperwten en wortel. Maak met dit recept een makkelijke mihoen met garnalen voor een doordeweekse dag. Bomvol met heerlijke garnalen, doperwten, wortel en paprika. Dit gerecht breng je op smaak met de 100% natuurlijke World Spice Meal - Noedels. Deze blend bevat geen toegevoegd zout, waardoor dit een perfect gerecht is als je niet te veel zout wilt eten. Je geeft wel de lekkere smaak van gember en citroengras aan dit wokgerecht.

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal Personen: 4 Personen
  • Categorieën: Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1. Kook de mihoen volgens aanwijzing op de verpakking.

2. Ontdooi ondertussen de doperwten. Snijd de gele paprika en rode ui in grove stukken.

3. Verhit de olijfolie in de pan en fruit de rode ui aan. Voeg de paprika, de garnalen en de World Spice Meal – Noedels toe en bak rondom aan.

4. Verhit de olijfolie in de pan en fruit de rode ui aan. Voeg de paprika, de garnalen en de World Spice Meal – Noedels
toe en bak rondom aan.

Variatietip:
Vervang de mihoen ook eens voor bloemkoolrijst of courgette spaghetti voor een koolhydraatarm gerecht.

Ingrediënten

– 400 g mihoen of volkoren noodles
– 300 g grote, gepelde garnalen
– 100 g doperwten, diepvries
– 100 g taugé
– 100 g wortel julienne
– 1 gele paprika
– 1 rode ui
– 3 el World Spice Meal – Noedels
– (olijf)olie