Taco's met gehakt, groenten en salsa Tex Mex. Deze taco’s met gekruid gehakt, cherrytomaten, paprika, mais, ijsbergsla en geraspte kaas zijn lekker voor een doordeweekse dag. Lekker met tomatensalsa!
1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de cherrytomaten in vieren en de oranje paprika in kleine blokjes. Laat de mais uitlekken. Snipper de ui fijn.
2. Verhit de boter in de pan en fruit de ui aan. Voeg het rundergehakt en Mix voor Gehakt – Paprika Bak het gehakt rul.
3. Verhit ondertussen de taco’s volgens aanwijzing op de verpakking.
4. Beleg de verwarmde taco’s met de ijsbergsla, het rundergehakt, de cherrytomaten, de paprika, de mais en de geraspte kaas. Garneer naar smaak met tomatensalsa en serveer direct.
– 12 taco schelpen
– 500 g rundergehakt
– 200 g gesneden ijsbergsla
– 250 g cherrytomaten
– 1 oranje paprika
– 1 blikje mais à 150 g
– 100 g geraspte kaas, naar keuze
– 1 ui
– 1 zakje Mix voor Gehakt – Paprika
– tomatensalsa, naar smaak
– 25 g boter