Home - Verstegen

Ontdek alles over Verstegen

Verstegen Spices & Sauces B.V. is een Rotterdams familiebedrijf sinds 1886 met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen. de beste ingrediënten halen we bij de oorsprong, waar we een unieke en duurzame samenwerking hebben met lokale boeren. En daar zijn we trots op! Doordat Verstegen de gehele keten in eigen hand houdt, kunnen we de keten van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam houden.

Nieuw: Spicy Touch Blends

Spice up your dish! Ontdek een nieuwe dimensie van smaak en pit met onze nieuwe Spicy Touch Blends. Deze vier kruidenmixen, verpakt in een handige molen met twee maalstanden, bestaan ieder uit een unieke combinatie van een specifieke peper met kruiden en specerijen. Voor een mild pittige smaakexplosie, tot aan een waar vuurwerk in je mond. Voeg ze toe aan tafel en geef zo jouw gerecht een onweerstaanbare finishing touch. Laat je verrassen door de pittige kick van deze blends en probeer ze allemaal, als je durft! De Spicy Touch Blends zijn verkrijgbaar in onze webshop en bij verschillende supermarkten.

Lees meer
Probeer nu: Keukengoud en Tafelgoud

Wil je genieten van de smaakbeleving van zout, zonder te veel te gebruiken? Het nieuwe Keukengoud en Tafelgoud van Verstegen zijn heerlijke combinaties van specerijen, kruiden, groenten, miso en een snufje zeezout, speciaal ontwikkeld als alternatief voor regulier zout. Keukengoud gebruik je tijdens het koken, Tafelgoud geeft extra smaak aan tafel. Zo eet je bewust minder zout, zonder in te leveren op smaak. Goud is het nieuwe zout! Keukengoud en Tafelgoud zijn verkrijgbaar bij Albert HeijnJumbo en in onze webshop.

Lees meer
Proef de wereld: World Spice Blends

Proef de wereld! Met onze nieuwe wereldmixen verken jij de wereld vanuit jouw keuken. Karakteristieke smaakcombinaties, zonder toegevoegd zout, in één potje. Puur en vol van smaak, gemaakt van kruiden en specerijen van de beste kwaliteit. Met de World Spice Blends zet je altijd snel en makkelijk een lekker en werelds gerecht op tafel. Probeer ze allemaal! Vanaf nu zijn de World Spice Blends verkrijgbaar in onze webshop en in verschillende supermarkten.

Lees meer

Verstegen Instagram

Verstegen als CO2-neutrale organisatie

Om klimaatverandering tegen te gaan is Verstegen gestart met het zelf opwekken van duurzame energie, afkomstig van Nederlandse wind en de zon. Zo heeft Verstegen een eigen windmolen en is één dak bedekt met 876 zonnepanelen

Dagopbrengst in Wh

Dagopbrengst in Wh

0 0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0 0

Jaaropbrengst in Wh

Jaaropbrengst in Wh

0 0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0 0

De perfecte Steak & Jus

Maak thuis de perfecte restaurant-steak! Met de handige 2-in-1 kruidenmix voor Steak & Jus kruid je de steak en zorg je tegelijkertijd, door het toevoegen van een scheutje water, voor een heerlijke gebonden vleesjus. Lekker en lekker makkelijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in de webshop!

Inspiratie voor verrassende recepten Als eerste op de hoogte van acties